proizvodi za djecu

Poznatim mamama Cutie Cloud olakšao 'najteži posao na svijetu'

07.12.2018 u 09:11

  • +5

Cutie Cloud

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Nataša Janjić, Anita Dujić, Mirna Medaković, Marijana Mikulić, Jelena Perčin i Momčilo Otašević oduševljeni prirodnim i funkcionalnim proizvodima za djecu

Majke se rađaju u isto vrijeme kada i dijete. Koja kolica izabrati, koji materijal posteljine je najbolji za osjetljivu kožu male bebe i koja ogradica omogućuje najbezbrižnije spavanje i bebe i mame te postoji li na jednom mjestu nešto što olakšava najteži posao s punim radnom vremenom? Za odgovor na sva ta i ostala pitanja pobrinuo se Cutie Cloud, do sada poznatiji kao Noona, koji je 2013. krenuo s proizvodnjom jedinstvenog dječjeg krevetića koji 'raste' i koji se koristi od rođenja pa sve do školskih dana. Danas za taj krevetić zna gotovo svaka mama u Hrvatskoj pa tako i novopečene mame Marijana Mikulić, Mirna Medaković, Jelena Perčin i suprug Momčilo Otašević, dok se poznate trudnice Nataša Janjić i Anita Dujić tek spremaju otkriti čari ovih prirodnih, funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda.

S vremenom, slušajući želje, potrebe i upite za savjetima, u Cutie Cloudu su se odlučili dodatno proširiti ponudu sa svim proizvodima koji su potrebni mamama, bebama i djeci do školskih dana pa je tako Noona krevetić postao tek dio oblačića odabranih, zanimljivih i korisnih proizvoda. Krevetići koji rastu, dječja kolica, hranilice, auto sjedalice, aparati za pripremu hrane, baldahini, ukrasni jastuci, mobili, plišenci i igračkice, ruksaci, dekice, jastuk za pravilno oblikovanje glave, kolijevka, bisikli, ručnici za kupanje, prematalice, posteljine i vreče za spavanje, tješilice s privatom za dudice, zaštitne ogradice, baldahini, tera pelene i aparat za pripremu formula, sve su to proizvodi koji su prijeko potrebni svakoj mami i bebi, a od sada su dostupni u novoj butique trgovini i showroomu na adresi Selska cesta 34 u Zagrebu, gdje se proizvodi mogu pogledati i kupiti, a novopečene mame i dobiti pokoji dobar savjet.

Proizvodi se također mogu kupiti i iz topline svoga doma, putem webshopa www.cutiecloud.com