OTOCI SU 'IN'

Poznati Hrvati ljetovat će na Jadranu

06.07.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Iako ima neodlučnih, koji još uvijek ne znaju kamo će na godišnji odmor, većina ipak zna gdje će uživati u ljetnim radostima. Sandra Bagarić odmarat će u Crikvenici i Grčkoj, Dolores Lambaša će i ove godine s Franom na brod, Zrinka Cvitešić putovat će od sjevera do juga, a Fashion Guru nakon Pašmana želi otići na Sardiniju

Većina poznatih Hrvata odmor od stresa i užurbane svakodnevice pronaći će na nekoj od jadranskih destinacija. Ima i onih koji će ljetne radosti potražiti izvan granica Hrvatske, a mnogi još uvijek nisu ni isplanirali godišnji odmor.

Bivši farmer još nema planova

Jedan od takvih je i bivši mister Hrvatske Dino Bubičić, koji još uvijek ne zna gdje će provesti godišnji odmor. 'Imam još nekih poslova za odraditi, tako da trenutačno ne znam gdje ću na odmor. Ali, dobro, imam još vremena za odlučiti. Volio bih otići preko granice, možda u Tursku, ali još ću vidjeti', ispričao nam je Dino svoje ljetne planove.

 

 


Radno ljeto voditeljice 'Red Carpeta'

 Ni Ana Stunić, voditeljica 'Red Carpeta', još uvijek ne zna gdje će se ovoga ljeta odmarati. 'Teško mi je bilo što planirati jer ću ljeto provesti radno s obzirom na to da će 'Red Carpet' ići cijelo ljeto. Znam da neću ići nigdje izvan Hrvatske jer kad srce kaže da, kaže Hrvatska. Malo se šalim, ali istina je da ću se odmarati u Hrvatskoj, i to najvjerojatnije na nekome otoku', otkrila je voditeljica Nove TV.

Vikend more

Njezin televizijski kolega Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru, ljeto će također provesti radno. 'Iskoristit ću vikende za odmor, pa ću malo putovati do otoka. Drag mi je Pašman, tako da ću najvjerojatnije barem jedan vikend provesti tamo. Kao i svake godine, otići ću do Dubrovnika i Hvara. Onaj pravi godišnji mogao bih imati negdje sredinom kolovoza i planiram otputovati izvan granica Hrvatske, najvjerojatnije do Sardinije ili Korzike. Putujem s društvom i to me raduje. Inače nisam tip koji voli samo sunčanje i kupanje. Više volim aktivan odmor', rekao je Fashion Guru.

 

Zrinka Cvitešić uživat će u dugom toplom ljetu

Za razliku od njega, glumica Zrinka Cvitešić ljeto će provesti u Hrvatskoj. 'Imat ću dva mjeseca odmora i planiram putovati od sjevera do juga. Želim baš odmarati i guštati, ali naravno da ću posjećivati i filmske festivale', otkrila je.

Ljeto na poznatom terenu

Pjevačica Ivana Kindl i ove će godine u ljetnim radostima uživati na Malom Lošinju. 'To je moja uobičajena destinacija, u koju sam zaljubljena. To je fenomenalan otok i čovjek ima osjećaj da je otputovao negdje daleko. Moj dragi i ja bit ćemo smješteni u apartmanu kod prijatelja. Najesen planiram otputovati u London, ali ljeto je rezervirano za naše more', ispričala nam je pjevačica.

Dolores Lambašu ne drži mjesto

Glumica Dolores Lambaša također će ljeto provesti u Hrvatskoj, ali će posjetiti mnoga mjesta. 'Ljetovat ću zapravo na brodu kojim ću ploviti dva tjedna duž jadranske obale, ali posjetit ću i filmske festivale. Moj Frano i ja posjetit ćemo puno mjesta jer su nam sva draga, s obzirom na to da svako mjesto ima svoju draž', otkrila je Dolores svoje ljetne planove.

Put u Grčku

Ljeto operne pjevačice Sandre Bagarić bit će većinom radno. 'Pripremam brojne ljetne koncerte, ali ćemo svejedno otići na godišnji odmor, i to u Grčku, koju želi vidjeti moj sin. Grčku planiramo posjetiti krajem srpnja, putovat ćemo brodom pa ćemo vidjeti puno gradova. Imamo vikendicu u Crikvenici, tako da ćemo sigurno ići i tamo', ispričala je zaposlena Sandra.

Danijela Dvornik u društvu prijatelja

Danijela Dvornik i ovoga će ljeta odmor potražiti na Braču. 'Tamo ljetujemo već 20 godina, a ove ću godine ljetovati sama. Mislim, dolazit će mi prijatelji, ali neko vrijeme ću biti i sama sa psom. Možda se zaputim još nekamo, ali to ćemo vidjeti još. Meni se uglavnom ne da nigdje ići, nego volim ljenčariti i odmarati', iskreno je otkrila Danijela, kojoj je ovo prvo ljeto bez supruga Dine.