TRBUŠČIĆ NA CRVENOM TEPIHU

Poznate trudnice nose smjele haljine

03.02.2011 u 11:28

Bionic
Reading

Slavne holivudske glumice ponosno ističu svoje trbuščiće i blistaju na crvenom tepihu u uskim te dekoltiranim haljinama. Poziraju vrlo samosvjesno, znajući da će fotografije obići cijeli svijet. Trenutačno su najzanimljivije buduće mame Natalie Portman, Hilary Duff i Marion Cotillard

Na dodjeli glumačkih nagrada u Los Angelesu krajem siječnja sve su oči na crvenom tepihu bile uperene u Natalie Portman, trudnu glumicu koja je ponosno pozirala u uskoj bijeloj haljini bez naramenica. S njom se te večeri trudničkim stajlingom nadmetala glumica Jane Krakowski, u nešto kraćoj i vrlo uskoj svjetlucavoj opravici.

Kada je Marion Cotillard u prosincu u Maroku stupila na crveni tepih i nekako posebno zablistala u elegantnoj crnoj haljini, nitko se nije usudio nagađati je li francuska glumica trudna, no to je potvrdila mjesec dana kasnije.

Manekenka Miranda Kerr također nije bježala od fotografa i svjetla reflektora dok je bila trudna, a dio je trudnoće provela i radno, pozirajući za Vogue. Suprugu Orlandu Bloomu rodila je sinčića početkom ove godine.

Christina Applegate također je posljednjih devet mjeseci voljela pokazivati svoju trudnoću i odjenuti uske haljine koje naglašavaju trbuščić. Nove obline rado naglašava i Pink, koja se na javnim događanjima pojavljuje u društvu supruga Careyja Harta. Bez supruga Roda Stewarta ne pojavljuje se još jedna trudnica, model Penny Lancaster

Heidi Klum rodila je prije više od godinu dana, a njezine fotografije s crvenog tepiha odlično govore kako to trudnoću vidi jedna manekenka, modni uzor i uspješna poslovna žena.

I za kraj, prisjetimo se jedne od najzapamćenijih trudnica, Angeline Jolie, koja je svoj ogroman trbuh također prošetala crvenim tepihom, i to u haljinama dubokog dekoltea, tankih naramenica, najlaganijih materijala. Nakon rođenja blizanaca brzo se vratila u formu, a ni u jednom trenutku nije joj oduzeta titula jedne od najljepših žena svijeta.