NEPROLAZNI KLASIK

Poznata glazbenica pronašla omiljeni ljetni komad iz kojeg ne izlazi

23.07.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Američka pjevačica Taylor Swift, koja se ove godine vratila u velikom stilu novim albumom 'Reputation', kojim ruši rekorde, poznata je i po odličnom modnom stilu

Osim što već godinama dominira svjetskim glazbenim ljestvicama, 28-godišnja glazbenica često je i na popisu najbolje odjevenih dama, a s vremenom je i njezin stil postao odvažniji i seksepilniji.

Iako smo je na početku karijere viđali u konzervativnijim kombinacijama, Tay se sve češće odlučuje za hrabrije outfite naglašavajući svoj adut - duge noge.

  • +10
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U posljednje vrijeme plavokosa ljepotica ne izlazi iz vrućih traper hlačica, omiljenog joj ljetnog komada odjeće.

Kratke hlače od svijetlog denima odlično joj pristaju, a dugonoga Taylor ih znalački kombinira s košuljama, kratkim topovima ili popularnom hudicom.

Lijepa glazbenica ništa manje atraktivno ne izgleda ni u vrućim hlačicama od crnog trapera brenda Ksubi, koje je nosila u nekoliko prigoda.

Taylor, slažu se svi, izgleda bolje no ikada i zrači posebnim zadovoljstvom. Kako se pisalo, glazbenica čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 280 milijuna dolara, nakon nesretnih ljubavi, pronašla je sreću s britanskim glumcem Joeom Alwynom (27), od kojeg se ne odvaja.

Novi dečko ju je pratio i na nekoliko koncerata na njezinoj ovogodišnjoj turneji 'Reputation', koja je započela u svibnju, a završit će 21. studenoga u Tokiju.

Ovaj neprolazni modni klasik sjajno je rješenje za sve one koji ni ljeti ne mogu bez odjeće od trapera, a osobito su traženi modeli koji su iskrzanih rubova ili ukrašeni vječitim zakovicama ili šljokicama, što je odlična ideja za sve one koji vole 'uradi sam' rješenja.