10 'MUST HAVE' MODELA

Modni favoriti: Ovo su torbe koje morate imati ako želite biti u trendu

23.07.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Modni trendovi iz sezonu u sezonu nalažu što nositi, a ljubiteljice mode s veseljem im se odazivaju, često ne uspijevajući odoljeti najvećim trendovima koji nas sve obuzmu. Jedan od komada na koji svaka žena voli potrošiti novac su trendi torbe koje se uvijek pokažu kao dobra investicija, jer ne samo da u njih možemo strpati sve potrepštine, već i zato što pomno odabrana torba podiže baš svaki stajling. Ako nemate barem jednu od ovih deset aktualnih torbi, bolje vam je da to što prije promijenite

1. Torba s biserima

Beautiful @pandorasykes and the Antonia 🍒💖 for @manrepeller

A post shared by Shrimps (@shrimps) on

Otkako je brend Shrimps predstavio svoje efektne torbe od umjetnih bisera, istinskim zaljubljenicama u modu nije dugo trebalo da bace oko na torbu koja je trenutno jedna od najpoželjnijih, a high street trgovinama nije dugo trebalo da predstave slične modele po pristupačnijim cijenama.

2. Torba - remen

Ako pratite modu, zasigurno znate da su torbe - remeni apsolutni must have u ormarima svih živućih trendseterica koje vole i žive modu. Simpatične torbe koje se poput remena vežu oko struka i mogu poslužiti kao, primjerice, remen za sako ili haljinu, odličan su modni dodatak kojim ćete podignuti svaku odjevnu kombinaciju.

3. Torba za plac

Quite sure I’m thinking of weekend 🔮

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Omražene karirane torbe od PVC-a, koje prije ne bismo prošetale poljem, a kamoli na špici, odnedavno su postale traženi modni dodatak u svijetu mode. Nekad smo ih nosili na plac, a danas ih ponosno nosimo na kavu s prijateljicama i kombiniramo s komadima po posljednjoj modi.

4. Torba s perlicama

Love me some clean sheets and @jacquemus 🌸 #hisaturday #crispsheets #jacquemus

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

U želji da se približi aktualnim trendovima, Mango je lansirao nekoliko torbi s perlicama koje podsjećaju na popularan Shrimpsov model, no jedan je model izazvao posebno zanimanje svjetskih trendseterica, a riječ je o maloj torbi s ručkom napravljenoj od prozirnih perlica.

5. Vrećaste torbice

80% Conscious Exclusive 🌳

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Minijaturne vrećaste torbe od tekstila s raznoraznim izvezenim motivima i šljokicama dostojna su zamjena dosadnim i već izlizanim clutch torbicama koje svaka druga djevojka odabire za svečane prigode i večernje izlaske.

6. Bijela pletena torba

43 degrees Celsius 🔥🔥🔥 and still managed to get a cold, why oh why😫

A post shared by Camelia (@bycamelia) on

Pletene torbe ove su sezone dobile na popularnosti, a umjesto šarenih boho varijanti vrećastog oblika, odaberite veliku i praktičnu okruglu torbu od pletiva u bijeloj boji koja će se savršeno slagati uz svaki vaš ljetni stajling.

7. Bucket torba

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

Ako ste jedna od onih žena koje odišu minimalizmom i njegujete vrlo jednostavan, profinjen i nosiv stil, onda u svom ormaru svakako morate posjedovati kvalitetnu bucket torbu koja je proteklih nekoliko sezona, koliko je prisutna na sceni, postala sinonim za bezvremenski modni dodatak u koji se isplati uložiti novac.

8. Okrugle torbice od ratana i rafije

Vibe ✌🏼

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

Za ovim torbicama, koje su uglavnom napravljene od ratana i rafije, poludjele su sve trendseterice diljem svijeta i gotovo ih je nemoguće ne vidjeti na gradskim ulicama, a čim otvorite Instagram poznatih modnih blogerica, iskaču kao iz paštete.

9. Ceker

Cekeri već odavno nisu za plac, a ne nose ih više samo naše bake, već žene i djevojke svih generacija. Bez obzira idete li na kavu u grad, plažu ili u večernju šetnju, slamnati cekeri su pun pogodak ljeta.

10. Rupičaste torbe

Pletene torbe u kojima se drži voće postale su jedan od najtraženijih modnih poriva, a dobra vijest je ta što ih možete kupiti za manje od 100 kuna ili, ako se potrudite, za svega nekoliko kuna.