SIGURNOST I ZDRAV ŽIVOT VAŠE BEBE

Poznata dječja kolica Bugaboo Cameleon stigla u Prénatal

18.02.2011 u 14:58

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih i najtraženijih marki dječjih kolica pod imenom Boogaboo stigla su u Hrvatsku, u Prénatal trgovine. Ovu popularnu marku dječjih kolica koju karakterizira iznimna sigurnost i neobičan dizajn Hrvati su do sada kupovali uglavnom van granica Hrvatske jer ju je kod nas bilo jako teško nabaviti

Iz uprave Prenatal-a kažu kako je, zbog ekskluzivnosti i specifičnosti proizvoda, osigurana dovoljno velika zaliha ko¬lica i svih dodataka kako bi kupcima izabrani model bio dostupan odmah, bez čekanja.

Neobična i atraktivna dječja kolica biti će raspoloživa u cijeloj Hrvatskoj u Prénatal trgovinama u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu. Bogata dodatna oprema koja dolazi u kompletu s ovim kolicima uključuje mrežu protiv komaraca, zaštitu od kiše, okvir za zaštitu od sunca, a sjedište ima mogućnost postavljanja u tri položaja te dvije strane. Bugaboo kolica koja su stigla u Prénatalove dućane usrećiti će sve one roditelje koji za svoje bebe priželjkuju upravo ta poznata i vrlo tražena kolica.

Osim kvalitete i atraktivnog izgleda Bugaboo kolica pružaju brojne mogućnosti i za najzahtjevnije roditelje jer nude mogućnost odabira raznih kombinacija boja i modela. Daleko najpoznatiji model su Bugaboo Cameleon kolica koja se uz redovnu liniju godišnje pojave i u po dva limitirana izdanja.