Philipsovi epilatori

Potpuno spremni za najdulji catwalk na svijetu

03.06.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Jedna od uvijek prisutnih briga mnogih žena je hod u bikiniju duž cijele plaže uz prateće poglede brojnih pobornika savršeno glatkih nogu i njegovane kože. Vodeći se potrebama svake suvremene žene, Philips – vodeći svjetski stručnjak na području aparata za epilaciju, ponudio je jedinstveno rješenje u modelima Philipsovih epilatora SatinPerfect i Satinelle uz koje ćete, u sklopu Philipsove i dm-ove promotivne akcije, ostvariti darovne bonove dm-a u iznosu od 100 ili 200 kn i bez sumnje se odlučiti na catwalk plažom uzdignute glave

Dovoljno je odabrati model epilatora prema tipu kože i životnom stilu i zakoračiti u bilo koju prodavaonicu dm-a koja vam uz Philips nudi pregršt poklona idealnih za nadolazeće ljetno razdoblje.

Iznimno sofisticiran SatinelleSoft epilator HP6512 koji je namijenjen cijelom tijelu posebno je dizajniran i prilagođen osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i urastanju dlačica. Osim modernog i funkcionalnog dizajna, koji osigurava jednostavno i ugodno korištenje, ovaj inteligentni epilator pruža troduplu njegu kože zahvaljujući metalnim hipo-alergenskim diskovima i dvjema rukavicama za piling i smirivanje kože.

Osim što je karakterističan po svojem jednostavnom i visoko učinkovitom korištenju, održavanje i čišćenje aparata također je lako zahvaljujući odvojivoj glavi koja se može prati i pod mlazom vode. Uz Satinelle epilator u pakiranju se nalazi i jedinstven komplet dodataka za početnike poput češlja i nastavka za brijanje i podrezivanje dlačica, koji bez sumnje pridonosi u postizanju najboljih rezultata.

Philipsova ponuda epilatora bogatija je za još snažniji model naziva SatinPerfect HP6578 koji je predodređen za vrhunski doživljaj epilacije. Uz napredne postavke prethodnog modela epilatora posjeduje izuzetno široku glavu i keramičke diskove s finom teksturom koji zahvaćaju i uklanjaju dlačice u jednom potezu omogučavajući dugotrajne i iznimno glatke rezultate za samo nekoliko minuta.