TIKTOKERI ODUŠEVLJENI

Postoji lakši način na koji otkinuti aluminijsku foliju, a koji vam sigurno nije pao na pamet

03.03.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok moguće je pronaći bezbroj korisnih savjeta koji će vam olakšati svakodnevicu, a jedan od njih je i kako otrgnuti aluminijsku foliju bez kidanja ili gužvanja

Sigurno ste već primijetili da kutija u kojoj dolazi aluminijska folija ima nazubljeni rub koji pomaže da se precizno otkine potrebna količina. No često se događa da kada foliju povučemo preko tog istog ruba dolje, dobijemo neprecizno odlomljen ili zgužvan komad.

To je zato što očigledno sve vrijeme baratate folijom na pogrešan način, što se da zaključiti iz videa koji kruži društvenim mrežama. Jedna korisnica TikToka otkrila je u videu kako izrezati foliju, a snimka je skupila preko milijun pregleda i više od 116 tisuća lajkova.

U videu je demonstrirana uobičajena metoda, a zatim i ova inovativna metoda koja bi vam mogla olakšati svakodnevicu. Djevojka u videu unatrag kotrlja foliju u kutiji i na taj način dobiva savršeno odlomljen komad, a svi koji su pogledali video odmah su poželjeli isprobati isto.

'Odmah sam to pokušao i djeluje', 'Odličan savjet', 'Ovo će mi promijeniti život', 'Kako to nikad prije nisam uvidio', 'Dakle cijelo vrijeme sam to radila pogrešno', samo su neki od komentara.