ISPLATIVA INVESTICIJA

Ni lijepa kraljica nije odoljela cipelama koje predstavljaju savršen spoj udobnosti i chica

19.10.2020 u 13:27

Bionic
Reading

Kraljevska španjolska obitelj posjetila je Somao, proglašen najboljim asturijskim selom 2020. godine, dan nakon dodjele nagrada Oviedo princeze od Asturije. Nasljednica španjolskog prijestolja, princeza Leonor održala je govor pred narodom dok su joj roditelji i sestra, princeza Sofia, bili podrška na pozornici. Ipak, najviše pažnje privukla je lijepa Letizia, jedna od najbolje odjevenih kraljica

Kraljica Letizia od Španjolske ne mari za uštogljena kraljevska pravila, što je nebrojeno puta pokazala svojim vrlo odvažnim i trendi odjevnim kombinacijama. Otvorene sandale, kožne suknje i espadrile na punu petu samo su neke od omiljenih modnih komada koji se kose s kraljevskim dress codeom, a koje ona obožava nositi.

Za razliku od mnogih drugih dama plave krvi koje posežu za monotonim odjevnim kombinacijama, nekadašnja novinarka i voditeljica koja je udajom za tadašnjeg princa Filipa VI osigurala sebi sadašnju titulu kraljice poznata je po modernom i vrlo ženstvenom stilu odijevanja, ali i skromnosti.

Također, za razliku od brojnih kolegica s kraljevskih dvora koje u svoje ormare pospremaju odjeću i modne dodatke s potpisom renomiranih modnih kuća, kraljica Letizia podržava domaće španjolske brendove, a nerijetko se može vidjeti u odjeći s potpisom high street brendova kao što su Zara, Mango, Uterque i Massimo Dutti.

I ovog puta je u svoj ormar pospremila komade s potpisom omiljenih španjolskih brendova. Za kraljevski angažman u Somau lijepa kraljica je uskladila bezvremenski baloner s potpisom brenda Hugo Boss i poslovne hlače kariranog uzorka s potpisom brenda Mango, a sve je začinila decentnim Chanelovim naušnicama i Uterqüeom torbom dok je na nogama nosila elegantne crne loaferice, koje članice kraljevske obitelji izbjegavaju u širokom luku.

Mokasinke ili loaferice odličan su izbor za jesenske dane, jer osim što izgledaju skupocjeno, izrazito su udobne. Ima nečeg otmjenog u njima, zbog čega im se vraćamo iz sezone u sezonu. Ukoliko ste u potrazi za loafericama, odaberite kožni model - malo skuplju, ali i udobniju varijantu u koju se isplati uložiti novac.

  • +9
Kraljica Letizia i kralj Filip VI s kćerima Leonor i Sofijom Izvor: Profimedia / Autor: Angel Naval marina press / Shutterstock Editorial / Profimedia