FRANE PERIŠIN:

'Poslije Božića spakirao sam kovčege i otišao'

15.01.2014 u 11:26

Bionic
Reading

Iako su planirali vjenčanje nakon rođenja sina Andrije, Frane Perišin se iselio iz stana svoje zaručnice Marte i sina

Nakon nešto manje od dvije godine veze glumac Frane Perišin i njegova zaručnica Marta Žegura koji su u siječnju prošle godine postali roditelji sina Andrije razišli su se, donosi Story.

Između Frane Perišina i Marte Žegure su 23 godine razlike, a iako su govorili da im razlika ne smeta, očito je da je ipak stala među njih.

'Među nama je nekoliko mjeseci tinjala neizvjesnost. Velik je razlog i moja odsutnost zbog posla mjesec i pol dana, nakon čega bih se vratio u Zagreb snimiti neke scene. Tada ne bih vidio Andru, potom bih se vraćao u Dubrovnik. Ne volim kad sam iscrpljen od posla i kad me se kritizira. Zarez po zarez, riječ po riječ dovode do određenog nezadovoljstva, koje, naglašavam, između mene i Marte i mene nikad nije eskaliralo jer mi i dalje najnormalnije svakodnevno komuniciramo. Ipak, poslije Božića spakirao sam kovčege i otišao. Da ne bi došlo do nekih pogrešnih riječi, ali hvala Bogu do toga nije došlo, vratio sam se u svoj prostor, blizu mora, gdje sam kod kuće', rekao je Frane za Story