KOJOJ BOLJE PRISTAJE?

Posegnula u ormar svoje kćeri: Carole Middleton u ružičastoj svilenoj haljini, baš istoj kakvu je već isfurala Kate Middleton

14.06.2022 u 18:50

Bionic
Reading

Njezinu kćer smatraju jednom od najbolje odjevenih žena svijeta, stoga ne čudi da je Carole Middleton upravo kod svoje kćeri, vojvotkinje od Cambridgea, potražila inspiraciju za svoje pojavljivanje na Royal Ascotu

Majka vojvotkinje od Cambridgea, Carole Middleton, danas se u društvu supruga Michaela Middletona pojavila na tradicionalnom Royal Ascotu, s kojeg je ove godine izostala kraljica Elizabeta II, ali i sama Kate Middleton. Svjesna da će se svaki njezin korak pomno pratiti, Carole Middleton dobro je razmislila o svom pojavljivanju i stajlingu pa je odlučila igrati na sigurno.

Pastelno ružičasta košulja haljina nosi potpis brenda ME + EM, ukrašena je sitnim faldama i gumbima cijelom duljinom te ružičastim remenom u struku, a uz to je Carole iskombinirala crni neobični šešir. Ukoliko vam se haljina učinila poznatom, niste pogriješili.

Naime, upravo se u toj haljini pojavila njezina kći Kate Middleton na susretu u Edinburghu s djevojčicom Milom, kojoj je ružičasta boja omiljena, i to prije točno godinu dana. Mila Sneddon djevojčica je koja boluje od leukemije, a njezina priča posebno je dirnula Kate Middleton, stoga je za susret odjenula upravo haljinu u njezinoj omiljenoj boji.

Kate Middleton u ružičastoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nijansa haljine koja podsjeća na boju slatkih ružičastih bombona bila je pun pogodak, a Katein stajling izmamio je osmijeh na dječje lice što je dokazalo da je to bila doista najbolja haljina za ovu prigodu.

Za sada nije poznato je li Carole Middleton posegnula u kćerin ormar ili joj se haljina toliko svidjela da je istu poželjela i u svom ormaru.