U DVORCU WINDSOR

Kate Middleton dominirala u plavom: Elegantnu haljinu začinila je šik cipelama kakvim ne može odoljeti ni kraljica Letizia

14.06.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon svečanog obilježavanja kraljičinog jubileja, članovi britanske kraljevske obitelji ponovno su se okupili kako bi u dvorcu Winsdor proslavili dan najstarijeg i najvišeg viteškog reda u Britaniji

Dan Reda podvezice (Garter Day) svake godine obilježava se 13. lipnja u dvorcu Windsor, a svečana proslava ovog viteškog reda protekla je u odsustvu kraljice Elizabete.

Nakon izdanja u ružičastoj haljini Stelle McCartney kojom je zatvorila kraljičin jubilej, Kate Middleton u dvorcu Windsor plijenila je pozornost u još jednom upečatljivom, monokromnom izdanju.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz vojvotkinju od Wessexa u ružičastom, britanska miljenica na svečanosti je osvanula u plavom izdanju s elegantnom kaput-haljinom u glavnoj ulozi.

Viđeni model na vojvotkinji od Cambridgea stiže s potpisom njezinog omiljenog brenda, Alexandera McQueena, a njega je stilizirala neizostavnom kapom s potpisom dizajnerice Juliette Millinery, torbicom clutch s potpisom Jenny Packham, kao i kompletom nakita od tanzanita za koji se pobrinuo kraljevski draguljar Harry Collins.

Poput španjolske kraljice Letizije i Kate Middleton nije uspjela odoljeti laskavim slingback cipelama s visokom potpeticom, a njezin odabir činio je takozvani Love Link Sling 105 model s potpisom brenda Aquazzura.