ROMANTIČNA kreacija

Poput princeze: Raskošnu vjenčanicu ove mladenke krasi detalj koji slovi za vrući trend sezone

06.07.2023 u 13:18

Vjenčanje Celine d'Abo i Jakea Giordana

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Švedska princeza Madeleina i njezina obitelj sudjelovali su na glamuroznom vjenčanju članova britanskog visokog društva, Celine d’Abo i Jakea Giordana

Svadbena ceremonija para održala se u crkvi Svetog Andrije u West Wrattingu u Cambridgeshireu, sa švedskom princezom kao posebnom gošćom.

Mladenka Celine nećakinja je princezinog supruga, a djeca kraljevskog para iz Švedske, princ Nicholas, princeza Leonore i princeza Adrienne, nastupili su kao preslatka pratnja mladenki do oltara.

Na raskošnom vjenčanju britanskog para, švedska princeza Madeleine brojne je zadivila pojavom u cvjetnoj haljini maxi kroja s potpisom talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, naglasivši ju modnim dodacima s dizajnerskim potpisom u nude nijansi.

Britanska mladenka, Celine d'Abo, a druge strane očarala je uzvanike ceremonije u raskošnoj vjenčanici dostojnoj princeza i s dodatkom dugog vela. Osim impozantnom veličinom vjenčanice Britanke isticala se zanimljivim, 3D detaljem cvijeća istaknutim na kratkim i spuštenim rukavima, kao i dekolteu.

Ovaj detalj ujedno je veliki trend u aktualnoj sezoni, a Celine d'Abo sjajno ga je uklopila u svoj vjenčani look.