kroj koji laska oblinama

Poput Barbie: Zanosna Sofia Vergara poglede je privlačila izazovnom haljinom u boji koju ili volite ili mrzite

12.08.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Zavodljive kombinacije, jarke boje i upečatljivi printevi njezin su zaštitni znak, a glumicu Sofiu Vergaru rijetko kada se može zateći u izdanju koje ne naglašava njezine slavne obline. Ovoga puta svi pogledi su bili usmjereni samo u njezinom smjeru kada se pojavila u dekoltiranoj Barbie ružičastoj kreaciji – doista prizor od kojeg zastaje dah

Zvijezda serije 'Moderna obitelj', Sofia Vergara zablistala je u jednom od najizazovnijih izdanja prilikom emitiranja showa 'America's Got Talent' uživo. Na pozornicu je stigla zajedno s Heidi Klum i ostalim članovima žirija, a nikome nije promaknula jarko ružičasta haljina koja je slavnoj Kolumbijki pristajala kao salivena.

Na prvi pogled djelujući kao haljina, zapravo se radi o kreaciji Alexa Perryja koja se sastoji od midi pencil suknje klasičnog kroja i visokog struka te kratkog topa krozet izreza koji dolazi zajedno s odvojenim rukavima ostavljajući tako ramena i dekolte potpuno otvorenima. Cijeli stajling laskao je Sofijinoj silueti naglašavajući obline, a poseban detalj na suknji čini istaknuti zatvarač i pasica u struku što suknji daje elegantan i pomalo poslovni look.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

U ovoj liniji poznatog dizajnera ženske odjeće, osim suknje i topa, nalazi se i vrlo elegantna haljina na jedno ramena, koja beskompromisno prati liniju tijela te sjajna, mini haljina izrađena od PVC-a.

Uz haljinu Sofia je kombinirala omiljene joj platforme od kojih ne odustaje usprkos promjenjivim trendovima. Naime sandale platforme s visokom potpeticama Sofijin su najčešći izbor po pitanju obuće, a ovoga puta kombinirala je one u zlatnoj nijansi ukrašene sjajnim detaljima.

Kada se radi o stilu i modnim izborima, Sofia najčešće nosi upravo sandale platforme, no vrlo rado fua i nešto ležernije varijante s potpisom Giuseppea Zanottija i Sainta Laurenta, a u njezinom ormaru nezamjenjive su voljene Louboutinove štikle. Za ležernije prilike glumica nerijetko odijeva komade iz vlastite traper linije Sofia Jeans by Sofia Vergara koja je nastala u suradnji s Walmartom.

Heidi je na snimanje showa stigla također u haljini ružičaste nijanse. Kratka i asimetrično krojena haljina bila je u potpunosti prekrivena perjem, a struk istaknut svilenim pojasom zavezanim u mašnu – vrlo chic stajling kao stvoren za njezinu manekensku figuru.