NIJE PUKA SLUČAJNOST

Ponovno iznenadila stajlingom: Miley Cyrus se stvarno odlučila za modni zaokret

10.12.2018 u 20:22

Bionic
Reading

Minimalistički outfit s kojim nas je prošloga tjedna iznenadila i oduševila 26-godišnja glumica i pjevačica nije bio puka slučajnost. Miley Cyrus se u ponedjeljak pojavila u još jednom iznenađujućem stajlingu s kojim potvrđuje svoj modni zaokret

U elegantnom crnom izdanju od glave do pete Miley se pojavila prošloga tjedna u Londonu, čime je pjevačica koja je u posljednje vrijeme njegovala poprilično ekstravagantan stil prepun otkačenih odjevnih komada, nerijetko i bizarnih, izazvala nevjericu.

Da se modno uozbiljila, Miley je pokazala u ponedjeljak u New Yorku, a iako je s odabirom bluze mogla opet završiti u ekstravagantnim vodama, s ostatkom outfita uspjela je zadržati se u granicama dobrog ukusa.

Za gostovanje kod Andyja Cohena u emisiji Watch What Happens Live, Miley je odabrala futrističku srebrnu bluzu iz kolekcije Louis Vuitton Resort 2019.

S mnoštvom srebrnih nabora i ramena naglašenih u stilu 80, bluza koju je dizajnirao Nicolas Ghesquière prikladnija bi možda bila za noćni izlazak, no Miley se uspjela suzdržati s ostatkom outfita.

S crnim visoko strukiranim hlačama, srebrnim štiklama i šljokičastom torbicom, Miley je uspjela zadržati dozu elegancije, ili kako su primijetili u Vogueu, pjevačica je uspjela iznijeti primjerenu dozu disco glamura na svjetlo dana.

  • +7
Miley Cirus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia