MILEY CYRUS

Elegantna u crnom: Dugo je nismo vidjeli ovako dobro odjevenu

06.12.2018 u 19:15

Bionic
Reading

Miley Cyrus, 26-godišnja glumica i pjevačica, sudeći po najnovijem stajlingu koji je pokazala u Londonu, odlučila je napraviti modni zaokret

Iako je u posljednje vrijeme njegovala poprilično ekstravagantan stil prepun otkačenih odjevnih komada, nerijetko i bizarnih, Miley se pojavila u za nju vrlo neobičajenom izdanju.

Vlasnica velikih hitova poput 'Ballbraker' i 'Can't Be Tamed', oduševila je minimalističkim outfitom za koji je zaslužila čistu peticu.

  • +6
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iskusna showbizzerica koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Hannah Montana' ovoga je puta bila od glave do pete u crnom. Usku crnu dolčevitu uparila je s crnim hlačama proslavljenog talijanskog dvojca Dolce&Gabanna, a odličan je stajling upotpunila trendi satenskim čizmicama i malom crnom torbicom.

Miley Cyrus u Londonu Izvor: Guliver/Splash / Autor: TGB

Šminka je također bila minimalistička, a točka na 'i' ovog uspjelog looka bio je crveni ruž.

Iako je njezin dom u Malibuu stradao u katastrofalnom požaru, a kradljivci su joj iz skladišta gdje je držala vrijedne stvari odnijeli 10 tisuća dolara vrijedne gitare, na licu zaručnice glumca Chrisa Hemswortha nije se vidjela tuga.

S velikim osmijehom na licu Miley se pozdravljala s fanovima i dijelila autograme uoči gostovanja na BBC Radiju 1 u Londonu gdje je promovirala svoj novi hit 'The Nothing Breaks Like A Heart'.

Inače, slavni je par donirao 500 tisuća dolara za pomoć stradalima u požaru koji je u listopadu poharao Kaliforniju.