AKCIJA 'LOVORIKE ZA LOVORKU'

Pomognite Lovorki Hančić da s djecom piše svoju budućnost!

03.12.2014 u 07:00

Bionic
Reading

U subotu, 6. prosinca od 9 do 15 sati, u Dobojskoj 12 održat će se humanitarni prodajni sajam pod nazivom 'Lovorike za Lovorku', na kojem se prikupljaju sredstva za liječenje Lovorke Hančić

Lovorka Hančić ima 42 godine te je uz supruga i petero djece u dobi od pet do 17 godina i poduzetnica više od 15 godina. Prije tri godine dijagnosticiran joj je rijedak oblik tumora, gist na duodenumu, s metastazama na jetri. Nakon hitnog i uspješnog operativnog zahvata pripisan joj je lijek Glivec kojim se bolest držala pod kontrolom s naznakom potpunog izlječenja.

Prva humanitarna akciju 'Za Lovorku' održat će se u subotu, 6. prosinca 2014. godine u lX. gimnaziji, Dobojska 12 u Zagrebu, u trajanju od 9 do 15 sati.

Humanitarnu akciju organiziraju prijatelji, poznanici i suradnici Lovorke Hančić zajedno s udrugom Cure puce s Trešnjevke i Volonterskim klubom lX. gimnazije kako bi pomogli u prikupljanju novčanih sredstava potrebnih za nastavak liječenja teško oboljele majke petero djece.

Akciji su se pridružile brojne tvrtke, udruge i pojedinci koji će osigurati prodajni sajam te prikupljena novčana sredstava uplatiti na namjenski račun Privredne banke Zagreb, 'Za Lovorku', HR84 2340 0091 5106 8913 3.

Uz prodajni sajam, osiguran je i prigodan program za djecu i roditelje uz dječju predstavu Laboratorija zabave 'Vilko i dlakavi čovjek'

Zatim će Red čuvara grada Zagreba održati prezentaciju oružja i viteških borbi.

Slijedi i kviz na koji se možete prijaviti te na taj način donirati sredstva i zabaviti se.