U CENTRU PAŽNJE

Pomno je smišljala stajlinge za svoje posljednje kraljevske dužnosti: Meghan Markle itekako se potrudila da svi pogledi budu uprti u nju

10.03.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Britanski princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle u ponedjeljak su u Londonu uz kraljicu Elizabetu II izvršili svoju posljednju kraljevsku dužnost prije početka novog života u Kanadi. Njihov se dolazak u englesku metropolu s nestrpljenjem očekivao. Mnogi su htjeli vidjeti njihov susret s obitelji koju su uzdrmali svojom željom za neovisnosti, ali i ono što će Meghan Markle odjenuti za svoje posljednje dužnosti kao vojvotkinja

Vojvotkinja od Sussexa dala je sve od sebe da ostane zapamćena po svom modnom umijeću koje joj modni kritičari ne osporavaju još otkako se saznalo da je u ljubavnoj vezi s britanskim princem. Sudeći prema onome što smo imali prilike vidjeti proteklih dana, i više je nego očito da je Meghan Markle slobodno vrijeme u Kanadi provela pomno smišljajući svoje stajlinge u kojima će se prošetati Londonom.

Iako trenutno nije najomiljenija u očima britanske javnosti, koja odluku Meghan i Harryja da se odreknu kraljevskih dužnosti i presele se na drugi kontinent pripisuju 38-godišnjoj vojvotkinji, Meghan se potrudila da svi pogledi budu uprti upravo u nju, a to je i postigla.

Za svoju posljednju kraljevsku dužnost - misu u Westminsterskoj opatiji povodom Dana Commonwealtha - bivša glumica je odabrala vrlo efektnu haljinu s maramom u odvažnoj smaragdnoj boji koja je imala funkciju plašta. Riječ je o haljini s potpisom dizajnerice Emilije Wickstead, koju obožava i Kate Middleton.

  • +27
Posljednja kraljevska dužnost princa Harryja i Meghan Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Pripijena haljina u prvi je plan stavila Meghaninu istesanu figuru koju je nakon poroda dovela do savršenstva. Lijepa vojvotkinja je mislila na sve, pa je i tradicionalni šešir, kakav iziskuju visoka druženja i kraljevska događanja u Velikoj Britaniji, naručila od dizajnera William Chambersa, zahtijevajući da bude u identičnoj nijansi haljine.

Cjelokupan stajling vojvotkinja od Sussexa, koja se s princem Harryjem uskoro vraća u njihovo novo obiteljsko gnijezdo u Kanadi, upotpunila je skupocjenom zelenom torbicom ovalnog oblika s potpisom urugvajske dizajnerice Gabriela Hearst, naušnicama Birks i nude salonkama koje nose potpis brenda Aquazzura i pristaju uz apsolutno sve.

  • +12
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Meghan je u subotu izazvala isti wow efekt pojavivši se na službenom primanju u koncertnoj dvorani Royal Albert Hall u Londonu u spektakularnoj crvenoj haljini koju je u plavoj varijanti nosila tijekom kraljevske turneje po Australiji i Oceaniji.

Riječ je o haljini brenda Safiyaa, a koju je vojvotkinja uskladila s torbicom Manola Blahnika, naušnicama u koraljnoj nijansi s potpisom brenda Simone Rocha i salonkama od brušene kože Stuarta Weitzmana.

  • +2
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Meghan je od prvog trenutka kada je kročila na britansko tlo punila modne rubrike portala. Na godišnjoj dodjeli Endeavour Fund Awards u londonskom Mansion Houseu vojvotkinja je svojim stajlingom ponovno osigurala sve poglede.

U midi haljini s potpisom Victorije Beckham, čija je cijena oko 7800 kuna, i salonkama od brušene kože s visokim potpeticama, Meghan Markle se čvrsto držeći ispod ruke supruga, princa Harryja pojavila pred mnoštvom fotografa u svom prvom javnom pojavljivanju u Velikoj Britaniji.