NAKON ŠTO IH JE UZEO BEZ PITANJA

Poludjelom Charlieju Sheenu oduzeti sinovi

02.03.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Policija je jučer iz Sheenove kuće uzela blizance koje je glumac bez dozvole prošlog tjedna odveo od njihove majke Brooke Muller

Charlie Sheen navodno više nije na drogama i alkoholu, ali je zato potpuno izgubio razum. Nakon što je objavio fotografije sa svojim sinovima i porno glumicama, policija je napokon počela raditi svoj posao. Naime, jučer je iz Sheenove vile odvela jedoipolgodišnje blizance Boba i Maxa koje je glumac bez dozvole proteklog tjedna odveo od njihove majke, Brooke Muller

Bivša Charliejeva supruga obratila se sudu i ispričala koje je sve grozote morala proći zbog prijetnji posrnulog glumca.

'Bojim se za svoj život, mislim da je Charlie potpuno poludio. Djeca su u velikoj opasnosti dok su u njegovoj kući', rekla je.

Sudac Hank Goldberg privremeno je oduzeo glumcu skrbništvo nad sinovima i zabranio mu približavanje njihovoj majci.

'Charlie nije vidio djecu godinu dana, da bi odjednom prošlog tjedna pokazao veliko zanimanje za njih. Otišla sam s njim na Bahame samo zbog djece, a tamo sam trpjela veliko poniženje, zlostavljanje i uvrede. Udarao me i prijetio da će mi u oko zabiti nož. Nedavno mi je rekao da će mi odrubiti glavu i poslati je mojoj mami', ispričalaje Muller sucu koji je odmah reagirao i naredio da se djeca odvedu iz doma njihova oca.