NEMAJU RAZLOGA ZA ZABAVU?

Politički vrh Novu godinu dočekuje doma i na trgovima

31.12.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Najluđa noć ove godine i neće biti pretjerano luda, barem što se tiče našeg političkog vrha koji će prelazak iz jedne u drugu godinu uglavnom provesti unutar svoja četiri zida

'Novu godinu dočekat ću na meni najdraži način – idemo u Istru gdje ćemo se družiti s dragim prijateljima i u šetnji', rekla nam je Vesna Pusić, novogodišnju želju zadržavši za sebe.

'Ne mogu reći novogodišnju želju jer se neće ispuniti, no mislim, suprotno prevladavajućem stavu, da će nam se sljedeće godine otvoriti puno mogućnosti. Samo, i za to treba raditi, a ne čekati da dođu same od sebe.'

Milan Bandić napravit će standardni Novogodišnji krug. Krenut će u 21:30 s prenoćištem u Velikoj Kosnici, potom će u 22 sata skoknuti do Hitne pomoći u Heinzelovoj ulici te u Savsku do vatrogasaca pola sata kasnije. Sat vremena prije ponoći bit će u Policijskoj postaji u ulici Matice hrvatske, da bi u ponoć posjetio Gradsku kavanu i Jelačićev trg, gdje će čestitati građanima Novu godinu. Potom hita do rodilišta u KBC Sveti Duh pozdraviti bebe koje su se s vanjskim svijetom po prvi put odlučile susresti u prvim minutama 2011. godine.

Na njegovom tragu bit će Željko Kerum, čija glasnogovornica nam je rekla da će Novogodišnju noć najvjerojatnije provesti na javnom dočeku te da će čestitati Splićanima novu godinu.

Predsjednik Ivo Josipović još uvijek ne zna gdje će dočekati Novu godinu, a najvjerojatnije će to biti, kako nam je rekla njegova glasnogovornica, doma, u krugu obitelji, da bi potom uslijedila šetnja gradom.

Na njegovom tragu, Novu će unutar vlastita četiri zida u društvu obitelji dočekati Stipe Mesić i Zoran Milanović

Nismo mogli saznati gdje će premijerka Jadranka Kosor dočekati 2011., budući da ta informacija, zbog osiguranja, ima štambilj tajnosti, kako nam je rekla glasnogovornica. No, vjerojatno će se i ona zadržati unutar vlastita četiri zida.