NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Nisam ja. Neptun je!'

18.04.2013 u 11:05

Bionic
Reading

'Nisam ja. Neptun je!' uzbudljiva je životna priča o egzotičnoj pustolovini hrvatske novinarke na Karibima koja se čita u jednom dahu.

Iznebuha je glavom bez obzira pobjegla iz hrvatske svakodnevice na drugi kraj svijeta. Bez novca, jedriličarskog iskustva i razmišljanja o posljedicama, skočila je na brod i otplovila na Karibe. Točnije, izbacili su je s jedrilice na Djevičanskim otocima, jer je nisu mogli ukrotiti. Upoznala je ekipu, našla dečka, ostala bez centa i uselila u mini skvot. Za njom su ostala druženja s novopečenim prijateljima s kojima je pila Absinth i umalo izgubila glavu, sa znanstvenikom koji dokazuje svoje teorije pustolovinama, s ludim avanturistima koji u brodu bez motora slijede putove Magellana, s dupinčićima-fakinčićima koji kao strijele jure noću među planktonima, kupanje u Atlantiku na nekoliko kilometara dubine, među kitovima. Vratila se kući avionom, a onda ju je ukrotila svakodnevica od koje je pobjegla. Rodila je malog Karibljanina, a sedam godina kasnije odletjela je natrag da napravi sekicu. Samohranu majku dvoje djece zaposlenu u novinarstvu tek tad su stale šibati puno teže bure i nevere, one što pušu iz hrvatske svakodnevice...

Ovo nije egzotična pripovijetka o hrabroj junakinji koju je iznjedrila mašta nekog stranog pisca, nego istinita i neobična životna priča o ludoj pustolovini jedne hrvatske novinarke. Zvuči vam još zanimljivije i želite saznati interesantne detalje ove avanture koja još nije završila? Oni se skrivaju na stranicama romana intrigantnog naslova 'Nisam ja. Neptun je!'.

Da život piše najuzbudljivije priče svjedoči iskustvo Rozete Bogeljić, hrvatske novinarke i autorice, koja je uz ovaj roman prvijenac, objavila i pripovijest u zbirci iskustava roditeljstva 'Drugo stanje' u Profilovoj nakladi.

Razgovarajte direktno i s autoricom putem facebook stranice Nisam ja. Neptun je!

Tportal.hr vam poklanja dva primjerka romana!

Knjigu su osvojile:

Nevenka Lebar
Snježana Matošić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.