promijenite svoj život

Poklanjamo novo izdanje velikog duhovnog klasika Robina Sharme

12.02.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Kako u nekoliko koraka promijeniti svoj život u potpunosti

'Nikada ne zaboravi koliko je važno živjeti u neobuzdanom zanosu. Ne propuštaj opaziti uzvišenu ljepotu u svemu živome. Današnji dan i ovaj trenutak naši su darovi. Ostani usredotočen na svoju svrhu. Univerzum će se pobrinuti za sve ostalo'.

Ova nadahnjujuća priča usmjerena je ka otkrivanju vaše hrabrosti te ostvarivanju ravnoteže, obilja i radosti. Ovo odlično osmišljeno djelo donosi iznimnu priču o Julianu Mantleu, odvjetniku prisiljenom na suočavanje s duhovnom krizom svojega neuravnoteženog života. Odiseja u prastaru kulturu iz temelja mijenja njegov život jer Julian ondje otkriva djelotvorne, mudre i praktične spoznaje koje ga poučavaju: misliti radosne misli, slijediti vlastitu životnu misiju i poziv, razvijati samodisciplinu i postupati hrabro, cijeniti vrijeme kao svoju najvažniju imovinu, njegovati odnose, živjeti potpuno, iz dana u dan.

Robin Sharma je iznimno poznat po svom jednostavnom stilu kojim pristupa liderima i menadžerima. Njegove su knjige čitljive i izravne, a njegov rad svjetski poznat. Iako je ovo duhovni vodič za uspjeh, knjiga je napisana ubliku romana, s naglaskom na dijalog, u kojem se ponovno susreću dva stara prijatelja. Jedan od njih upleten je u svjetovni uspjeh i probleme koje donosi kada se životu pristupa bez mudrosti. Drugi je njegov bivši mentor koji je nakon srčanog udara otišao na Himalaje potražiti skriveni hram. Ondje je proveo neko vrijeme učeći o tajnama sretnoga života, a sada se vratio svoj znanje podijeliti sa svijetom.

'Rodovnik' je knjiga koja već nekoliko desetljeća nedahnjhuje čitatelje da postanu bolje, produktivnije i zadovoljnije osobe te da dosegnu puni potencijal.

Čitateljima tportala darujemo 2 primjerka knjige 'Redovnik koji je prodao svoj Ferrari', a dobitnici su Boris Močinić i Maja Hranilović.