NAGRADNJAČA

Poklanjamo novi revolucionarni serum iz Lancômea

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 30.09.2011 12:45
  • Objavljeno 23.09.2011 u 10:00
VISIONnaire lancome

VISIONnaire lancome

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Čudotvorni serum koji je posljednjih dana podigao puno prašine po stranim medijima, odnedavno se može pronaći i u hrvatskim parfumerijama, a mi vam ovom prilikom poklanjamo dva komada seruma!
Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Lancôme je ostvario tehnološki korak naprijed otkrivši novu, čudotvornu molekulu. Može se sama kretati slojevima kože i pokretati niz mikro promjena utkivu. Rezultat: na koži se uočavaju vidljive promjene: tekstura jefinija, bore su izbrisane, smanjen je broj pigmentacijskih i vaskularnihnepravilnosti, a pore su sužene.

Novi revolucionarni serum Visionnaire, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala i lista čekanja. Jedne od sretnica koje su ga isprobale među prvima su Kate Middleton, te Emma Watson, nova ambasadorica branda i uskoro novog mirisa, Trésor Midnight Rose.

Snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom. Serum se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, danju i noću.

Lancôme je već od samih početaka počeo ispisivati povijest kozmetike, a kako vrijeme prolazi njegov vizionarski duh biva sve snažniji. Upravo ta riječ, ‘vizionarski’, najbolje opisuje Lancômeov koncept njege kože. Ona je u svakom trenutku ispred svoga vremena, bez obzira promatramo li je sa znanstvenog gledišta ili kroz prizmu razumijevanja želja i potreba žena...

Želje žena se mijenjaju, kao i njihovo viđenje ljepote. No, težnja da izgledaju jednostavno predivno, bez obzira na godine, uvijek je prisutna. Stoga su u Lancômeu kreirali Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, sveobuhvatno rješenje za njegu kože temeljeno na jedinstvenoj molekuli s optimalnom tolerancijom.

Ako je biljka ugrožena, iskoristit će linolensku kiselinu iz stanične membrane kako bi sintetizirala jasmonsku kiselinu. Ta kiselina aktivira transkripciju gena koji vrše sintezu bjelančevina zaduženih za obnavljanje i zaštitu u svrhu učinkovitije obrane od budućih napada.

U Lancômeovom su istraživačkom laboratoriju željeli oponašati obnavljajuću sposobnost jasmonske kiseline u spoju koji je savršeno prikladan za ljudsku kožu. Tijekom deset godina istraživanja kreirano je i proučavano dvadesetak derivata ove tvari. Završni rezultat istraživanja je molekula LR 2412.

LR 2412 'samostalno se kreće' kroz sve dijelove kože. To je univerzalna molekula sa svojstvom prodiranja u sve slojeve kože. Ključ ove nevjerojatne sposobnosti molekule LR 2412 leži u njenoj amfifilnoj prirodi i sklonosti strukturama koje sadrže vodu i lipide. Ona se već od prvog kontakta prožima s kožom te 'juri' dalje u sve slojeve kože. Takvim se prodiranjem njezino djelovanje osjeća i u najdubljim slojevima.

LR 2412 u ovom, kritičnom području, pojačava* sintezu tri ključna markera: kolagena IV, kolagena VI i laminina 332 (prijašnjeg naziva laminin 5), neophodnih sastojaka dobro strukturirane granične zone između dermisa i epidermisa.

Njezina se tekstura stapa s kožom, u koju prodire odmah nakon nanošenja. Koža se transformira pod prstima – postaje meka, svilenkasta i podatna. Profinjeni miris Visionnaire [LR 2412 4%] sadržava svježinu ruže, kao moderne i prozračne gornje note, i plemenito cvijeće, koje toj originalnoj kombinaciji daje sofisticiranu notu.

Nagradu su osvojile:

Danijela Ilić
Petra Lučić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi