NAGRADNJAČE

Poklanjamo Mirisni cvijet za prostor iz Durancea

17.06.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Ljetna Durance kolekcija poziva u bajkovitu šetnju provansalskim tržnicama i otkriva novi, elegantni pristup umjetnosti življenja otkriven u šarenim, svježim i slasnim ljetnim mirisima

Dopustite da vas na trenutak očaramo i inspiriramo bajkovitim mjestom u kojem se miješaju mirisi voća, povrća, začina i predivnih cvjetnih buketa stvarajući nove arome. Zatvorite oči na tren i prepustite se zavodljivim mirisima ljeta. Čaroliju ljeta i ljepotu i šarm provansalske tržnice DURANCE je utkao u novu ljetnu kolekciju donoseći svježinu elegantnih voćnih mirisa. Šareni, svježi i slasni – ljetna Durance kolekcija predstavlja tri nova mirisa koja će probuditi sva vaša osjetila.

Neodoljivo sočan miris bijele nektarine obogaćen je blagom notom breskve i marelice dajući ovom voćnom mirisu profinjenu notu. Nježna aroma ružičaste borovnice začinjena je delikatnim božurom i crvenim mošusom donoseći miris ljeta koji se ne zaboravlja. Slastan i voćni miris dunje i jabuke ublažen je zelenom notom rabarbare tvoreći originalan i autentičan miris.

Durance ljetna kolekcija dolazi u tri nova mirisa; miris bijele nektarine, božur - ružičasta borovnica i rabarbara – dunja, te sadrži:

Mirisne svijeće, 180g i 75g

Cijena: 139,00 kn i 75,00 kn

Mirisne svijeće stvorit će čarobnu atmosferu dok uživate u toplim ljetnim večerima. Birajte između mirisa bijele nektarine, božura - ružičaste borovnice i rabarbare – dunje, a svijeće od 180 g su dostatne su za 40 sati gorenja.

Parfem za prostor, 100 ml

Cijena: 115,00 kn

Parfemi za prostor istog trenutka ispunit će vaš dom neodoljivim aromama.

Mirisni cvijet, 100 ml

Cijena: 225,00 kn

Dostupan u mirisima bijele nektarine, božura - ružičaste borovnice i rabarbare – dunje, mirisni cvijet jedinstvenog je i elegantnog dizajna. U kontaktu s mirisom, cvijet suptilno otpušta predivan miris polagano mijenjajući boju.

Gel za ruke i tijelo, 250 ml

Cijena: 95,00 kn

Idealan za pranje ruku, pjenušavi gel zamamnog mirisa sjajan je i kao gel za tuširanje.

Sapun, 100 g

Cijena: 33,00 kn

Slatki sapun još slađe arome rukama daje nježan i profinjen miris.

Mirisne svijeće, 75g

Cijena: 75,00 kn

Elegantna ljetna Durance kolekcija s tri nova mirisa upotpunjena je i linijom mirisnih svijeća opojnih aroma limuna – verbene, crvenog ribiza – maline te rajčice – metvice dostatnih za 25 sati gorenja.

Durance daruje Mirisni cvijet s mirisom rabarbare i dunje, a dobitnica je Sonja Modrić.