NAGRADNJAČA

Poklanjamo Biotherm serum i okoloočnu kremu iz linije Blue Therapy

09.04.2013 u 07:57

Bionic
Reading

Temeljem ekskluzivnog istraživanja, Biotherm laboratoriji su kvantificirali omjer znakova starenja uvjetovanih vanjskim faktorima (posebice UV zrakama – glavnom uzroku ubrzanog starenja) i starenja uslijed kronološkog procesa te su dobili nevjerojatan rezultat: 80% znakova starenja posljedica su vanjskih utjecaja te ih je moguće izbjeći. Samo 20% znakova jednostavno je neizbježno.

Budući da sadrži 70% slane vode, koža ima veću prirodnu tendenciju prema simbiozi s vodenim organizmima u usporedbi s kopnenim biljkama. Biothermovi su biolozi proučavali izvore, jezera i oceane te su odabrali tri različita vodena oblika života s prirodno snažnim afinitetom kože za dubinskom obnovom i uklanjanjem znakova starenja.

Blue Therapy temelji se na koncentraciji obnavljajućih svojstava ekstrakta Aphanizomenon flos-aquae (AFA), dobivenog iz zeleno-plave alge iz velikih dubina jednog od najčišćih jezera na svijetu, a to je Upper Klamath Lake u Oregonu. Kombiniran je s ekstraktom zlatne makro-alge Laminaria ochroleuca koja odolijeva neverama Keltskog mora, a ima učvršćujuća i restrukturirajuća svojstva.

Biothermovi su laboratoriji dokazali da kombinacija ekstrakata ovih algi višestruko povećava individualno djelovanje na pet ključnih markera starenja. Biothermov zaštićeni sastojak, ekstrakt čistog termalnog planktona iz mineralima bogatih termalnih izvora francuskih Pirineja, još više doprinosi ovom spoju zahvaljujući svojstvima koja jačaju i hrane kožu.

Postavljajući nove standarde u pogledu preciznosti kliničkog testiranja, Biotherm je razvio izuzetno precizan protokol testiranja za Blue Therapy, na koži bjelkinja i Azijatkinja: Skin Sonar ProtocolTM. Ovaj ekskluzivni protokol omogućuje dosad neviđen stupanj preciznosti u izračunu postotka oštećenja – bora, tamnih mrlja i gubitka čvrstoće – koje se vidno uklanja.

Obnavljajući tretman s trostrukim djelovanjem na bore, opuštenu kožu i tamne mrlje briše akumulirane znakove starenja te vašoj koži pruža mladoliki izgled.

Posjetite i Biotherm facebook stranicu
Tportal.hr i Biotherm vam poklanjaju jedan Blue Therapy serum te jednu Blue Therapy eye kremu.

Blue Therapy serum je osvojila Đurđica Kos

Blue Therapy Eye kremu je osvojila Gordana Birač.

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.