KRALJEVSKA MLADENKA

Evo tko je dizajnirao prekrasnu vjenčanicu Meghan Markle

Bionic
Reading

Bivša američka glumica, vojvotkinja Meghan Markle zablistala je poput prave princeze u vjenčanici o kojoj će pisati još godinama. Lijepa mladenka odabrala je prekrasnu elegantnu vjenčanicu A kroja modne kuće Givenchy, u kojoj se došetala do oltara gdje ju je čekao njezin odabranik, princ Harry

Do oltara kapelice St. Georgea Meghan Markle dopratio ju je princ Charles, a svi su pogledi pratili lijepu Amerikanku u raskošnoj, ali izuzetno elegantnoj vjenčanici u kojoj je prvi put ugledao princ Harry, u istom trenutku kad i ostatak svijeta, koji je vjenčanje godine prati preko TV ekrana. Glasnogovornik palače već je ranije potvrdio da je ta 'tradicija njima jako važna'.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkako je par objavio zaruke nagađalo se o tome tko će dizajnirati vjenčanicu novopečene britanske vojvotkinje. No do samoga svečanog dana ime dizajnera ostalo je skriveno od javnosti, iako se pretpostavljalo da bi vjenčanicu trebalo kreirati australski dizajneri s londonskom adresom, modni dvojac Ralph&Russo, u čijoj je raskošnoj haljini Meghan pozirala za fotografije kojima su objavili svoje zaruke.

  • +21
Meghan Markle dolazi u crkvu na vjenčanje s princem Harryjem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stoga je potpuno iznenađenje za sve to što je potpisuje Clare Waight Keller, modna dizajnerica pariške modne kuće Givenchy.

Kraljica Elizabeta lijepoj je Amerikanki posudila dijamantnu tijaru kraljice Mary za ovaj poseban dan.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša glumica na kraju se odlučila za klasičnu vjenčanicu, koja nije kao što je bio slučaj s haljinom Kate Mddleton bogato ukrašena čipkom, već je ipak malo suvremenija. Uostalom, to je bilo za očekivati budući da je Meghan prije nekoliko godina u razgovoru za magazin Glamour otkrila kako zamišlja idealnu vjenčanicu.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam srećom taj luksuz da mogu nositi prekrasnu odjeću svakodnevno zbog posla koji radim, tako da je moj osobni stil zapravo jako opušten i ležeran. Kad je vjenčanica u pitanju idealnu zamišljam kao spoj jednostavnosti i klasike s modernim twistom. Osobno preferiram vjenčanice koje su čarobne ili suptilno romantične', rekla je prije nekoliko godina Meghan. Pritom je otkrila da je za nju najljepša vjenčanica svih vremena, ona koju je nosila pokojna Carolyn Bessette Kennedy, slip haljina koju je dizajnirao Narciso Rodriguez, a što je složit će se svi, daleko od onoga što nose kraljevske mladenke i kilometrima daleko od raskošne čipkaste haljine kakvu je nosila Kate Middleton.

  • +15
Princ Harry u društvu brata, princa Williama, dolazi u crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, budući da je riječ o kraljevskom vjenčanju koje se održava u kapelici St. Georgea, mladenka ne smije imati vjenčanicu s naramenicama, pa je očekivano i Meghanina haljina s lađa otvorom i dugim velom imala rukave.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal