ENVY ROOM

Pogledajte kakve su vjenčanice u top trendu

19.01.2013 u 11:17

Bionic
Reading

Hrvatski modni brand eNVy room izdao je novu kolekciju vjenčanica, a povodom toga snimljena je i kampanja. Ispred objektiva uspješnog fotografa Šime Eškinje stala je 'mladenka' Ana Maria Cajner iz agencije Talia models i njen 'mladoženja', glumac Rade Radolović

Nova kampanja predstavlja niz novih vjenčanica iz maštovite radionice eNVy rooma. Visokokvalitetni materijali poput čipke i svile uglavnom su krojeni na način da prate liniju tijela slaveći ženstvenost i senzualnost.

Našem proslavljenom fotografu Šimi Eškinji je za inspiraciju poslužila stara fotografija s početka stoljeća, kakvu često viđamo u starim albumima. Glavna odrednica tih fotografija odsustvo je pretjerane scenografije, sepia tehnika i statičnost modela. Kako bi unijeli dinamičnost, odlučili su muškog modela postepeno skidati dajući staroj, ozbiljnoj fotografiji humoristični twist. Poput likova iz starog mehaničkog stripa, Rade gotovo ne mijenja svoj položaj, a svakom narednom fotografijom gubi po komad odjeće. Jedini komad koji je kontinuirano prisutan je bijela gospodska rukavica koja simbolizira čistoću, čestitost i hrabrost.

Styling potpisuje Lea Krpan, šminku Sanja Agić, a frizuru Draška Topić i Irena Ružić. Za zaštitna lica kampanje odabrani su Ana Maria Cajner, nova nada agencije Talia models i mladi talent hrvatskog glumišta Rade Radolović. Kao kulisa za snimanje odlično je poslužio predsjednički apartman jednog od naših najljepših hotela - Hotel Esplanade Zagreb

'Atmosfera na snimanju je bila opuštena, ali i urnebesna. Bilo je puno zabave i još više smijeha posebno uzimajući u obzir Radin zadatak, a on se odlično snašao. Sa Šimom smo već do sada radili nekoliko puta s odličnim rezultatima, pa smo i ovaj put željeli njegov rukopis i senzibilitet na našoj kampanji. Ana Maria Cajner mlada je djevojka koja je tek krenula u manekenske vode uz odličnu agenticu Tihanu Harapin Zelepugin i agenciju Talia models. Kada smo je nedavno prvi put vidjeli, bukirali smo je za reviju i već smo tada znali da će ona biti lice neke naše nadolazeće kampanje. I evo je!', objašnjavaju u eNVy roomu.

Novitet u ovoj kampanji je muški akter, mladoženja koji postupno ostaje bez komada odjeće. Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović su za tu ulogu odabrali mladog glumca Radu Radolovića kojem je ovo prvi modni angažman.

'Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Šimom i dečkima iz eNVy rooma. Sve sam shvatio kao glumački zadatak što je anuliralo blagu početnu tremu', objasnio je glumac.

Dizajneri iz eNVy rooma naglašavaju kako su ponovno izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnogobrojnih salona.

Uz prethodnu rezervaciju termina, modeli iz predstavljene kolekcije mogu se pogledati u eNVy room showroomu (Gračec 1, Zagreb), a sve novitete iz kreativne radionice eNVy rooma pratite na službenoj stranici, službenoj Facebook stranici i odnedavno na službenom Instagram profilu