'ON JE SUPER DEČKO'

Pogledajte fotografije ludog provoda Maje Lene i Ognjena

05.04.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Maja Lena Lopatny ustupila nam je fotografije iz svog privatnog albuma koje pokazuju da je bliska s Ognjenom Kajganićem s kojim voli izlaziti kad dođe u Beograd

Maja Lena Lopatny demantirala je navode srpskih medija te je iznenađena tračevima koji je proganjaju. Pojedini mediji, kaže, doslovce izmišljaju priče iz njenog privatnog života nakon što se vratila iz Survivora. Srpski mediji su napisali da su se i Maja i Mia 'palile' na Ognjena. Ali kad je shvatila da ga je Maja Lena preotela, Mia je odustala.

Srpski mediji pišu da su Maja Lena Lopatny i 15 godina stariji srpski rukometaš Ognjen Kajganić, koji iza sebe već ima jedan propali brak i zaruke, bili jako bliski u hotelu u kojem su bili smješteni nakon završetka šoua.

'Stvarno sam zgrožena time što pojedini mediji pišu. Meni kao studentici novinarstva je to strašno te se nadam da se takve vijesti neće čitati ni pisati kad ja počnem raditi. Neugodno mi je što takve gluposti pišu moji buduće kolege', rekla nam je Maja Lena koja o Ognjenu ima samo riječi hvale.

'Ognjen je stvarno super dečko. Ne želim pričati o svom privatnom životu i to se nikoga ne tiče. To mi je strašno', rekla je Maja koja je dodala da je slobodna cura.