VELIK USPJEH

Pogledajte fatalnu sestru Duje Draganje

01.07.2014 u 14:30

  • +62

'Model awards'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Ana Draganja, 22-godišnja studentica i model, zajedno s još dvije manekenke u rujnu će otići na svjetski izbor Fashion TV Model Awards na Cipar, natjecanje koje je lansiralo svjetski poznate top modele poput Naomi Campbell i Cindy Crawford

Plaža na splitskom Žnjanu protekle nedjelje postala je dio scenografije za dodjelu Model Awards, nagrade za najprestižniju hrvatsku manekenku. Upravo će mlada Ana Draganja, sestra plivača Duje Draganje, zajedno sa Zagrepčankom Enom Kiralj i Andreom Taradžić u rujnu otići na svjetski izbor Fashion TV Model Awards na Cipar.


22-godišnja studentica hrvatskog jezika i pedagogije ponosna je na svoj uspjeh. 'Radujem se odlasku, a očekujem da ću se zabaviti te steći nova iskustva i poznanstva', rekla nam je lijepa Ana, kojoj je obitelj najveća podrška. 'Podupiru me i roditelji, brat i sestra. Oduvijek si svi pomažemo i snažimo u svemu čime se bavimo. Složni smo i bez njih nikako ne bih mogla', objasnila nam je Ana naglasivši kako joj je fakultet na prvom mjestu, a tek onda manekenstvo.

Koliko je ovo natjecanje važno, dokazuje i činjenica da je upravo ono lansiralo svjetski poznate top modele poput Naomi Campbell, Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Adriane Lime, Irine Shayk i Alessandre Ambrosio.