LJUBAVNO UTOČIŠTE

Pogled koji zaustavlja dah: Evo u kakvom luksuzu uživa Jennifer Lopez

03.04.2018 u 14:36

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez počastili su se stanom na 36. katu stambenog nebodera 432 Park Avenue. Trosobni stan, s četiri i pol kupaonice, rasprostire se na 370 četvornih metara, a ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled na vizure New Yorka, obzirom da je riječ o najvišoj stambenoj zgradi na zapadnoj hemisferi

Novi njujorški dom J. Lo i Alexa Rodrigueza zauzima polovicu 36. kata, nad kojim se uzdiže još šezdeset katova.

Neboder koji je pod 24-satnom zaštitom, posjeduje vlastiti parking, prostoriju za poslovne sastanke, privatnu kino dvoranu, bazen, teretanu, otvoreni prostor za zabavu i rekreativni centar, a njegovim je stanovnicima na raspolaganju i restoran kojega vodi Michelinovim zvjezdicama ukrašeni chef.

U ukusnim zalogajima s prekrasnim pogledom na New York, golupčići će moći uživati i iz vlastitog ljubavnog gnijezda do kojega ih vodi privatno dizalo i time zvjezdani par štiti od znatiželjnih pogleda susjeda.

No pogled na New York nije rezerviran samo za doručke ili ispijanje kavice, u njemu će J. Lo moći uživati dok se opušta u pjenušavoj kupki, obzirom da pored jednog od brojnih prozora ovog 3,7 metara visokog stana, ima ugrađenu samostojeću kadu.

  • +37
Luksuzni dom J. Lo i Alexa Rodrigueza Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za njega je par izdvojio 15,3 milijuna dolara, što je čak 2,2 milijuna manje nego je prodavatelj tražio.

Spomenimo da preseljenje u novi dom za J Lo znači stiskanje u manji stan, obzirom da se njezin bivši dom, dvoetažni četverosobni penthouse prostirao na 600 četvornih metara. Za ovaj je stan Lopez u listopada prošle godine oglasila prodaju, tražeći 26,95 milijuna dolara.

kakvo tijelo!

JLo proslavila rođendan: Najzapamćenija vruća izdanja kraljice oblina

Pogledaj galeriju