upečatljiv dodatak

Podižu svaki stajling, a koštaju 16 eura: Ovakve naušnice bile su hit u 80-ima

02.04.2024 u 13:05

Bionic
Reading

Moengaška princeza Caroline stalno je nosila zlatne naušnice koje su bile kombinacija cvjetnih oblika i bisera. A sada, je na opće iznenađenje, ali i oduševljenje zaljubljenica u modu vrlo slična verzija stigle u popularni high street dućan Mango

Ako postoji vrsta nakita koje je imala posebno značenje za Carolinu od Monaka, onda su to bile naušnice. Princeza je od mladih dana koristila upečatljive ili maksi naušnice kako bi upotpunila svoje stajlinge, znajući da ovaj detalj može u potpunosti transformirati ne samo cjelokupan izgled, već i lice.

U opsežnoj kolekciji naušnica princeze Caroline postoje, naravno, modeli koji se često ponavljaju. Za početak, princeza je uvijek preferirala zlatne naušnice u odnosu na srebrne opcije, a također je neprestano nosila ili naušnice u obliku obruča ili modele s biserima.

Naime, naušnice koje su spoj zlata i bisera oduvijek su bile omiljene monegaškoj princezi. Naime, od svih različitih modela koje je nosila tijekom godina, one koje imaju biser točno u sredini cvjetnog oblika bile su uvijek pobjednički izbor.

Iako ih je nosila u brojnim prilikama, jedna od najupečatljivijih modela bio je onaj koji je princeza Caroline nosila 1989. godine na jednoj umjetničkoj izložbi, a koje su izgledale kao zlatne ruže s biserom u sredini.

A naušnice s jasnim naglaskom na 80-e sada se vraćaju u velikom stilu, a taj novi trend na pomolu potvrđuje i ponuda jednog od omiljenih high street dućana, Manga koji je na svoje police uvrstio vrlo sličnu verziju naušnica koje se prodaju po cijeni od 16 eura.

Cvjetne naušnice s bisernim ukrasom savršen su izbor za chic stajlinge, kakve već godinama njeguje i monegaška princeza, a jednako su svestrane koliko i upečatljive pa nesumnjivo podižu izgled baš svakog stajlinga.