TJEDNI HOROSKOP

Ovnove čeka ljubav, a Blizance vrtuljak strasti i stresa

24.04.2017 u 10:06

Bionic
Reading

Predzadnji je tjedan travnja i proljeće je u punom jeku. Sve cvate, a golubovi se ljube. Još vam samo preostaje saznati što su vam planeti i zvijezde spremili za ovaj tjedan

Ovnovi bi mogli pokleknuti pred čarima neke zauzete ili neiskrene osobe. Bikove čeka aktivan društveni život i moguća ljubav.

Blizancima ovaj tjedan nosi burne dane pune strasti i napetosti. Rakovi će zračiti privlačnošću, no moglo bi im se dogoditi da naprave neke pogrešne odluke.

Lavovi će u intimnim odnosima imati glavnu riječ, a na poslu bi uz malo strpljenja mogli puno postići. Djevice su se našle na meti nepovoljnih planetarnih utjecaja koji će kod njih uzrokovati manjak takta.

Vage će se naći u slatkoj dilemi, no vjerojatno će odložiti donošenje romantičnih odluka za neko drugo vrijeme. Škorpioni će se naći u nebranom grožđu, kako u ljubavi, tako i na poslu, pa će većinu vremena rješavati probleme.

Strijelci će raditi velike korake u ljubavi, no na poslu im neće cvasti ruže. Jarce čeka romantični tjedan pun malih iznenađenja.

Vodenjaci će morati stisnuti zube i napokon se pozabaviti kućanskim poslovima koje su izbjegavali. Ribe čekaju ugodni dani zbližavanja s partnerom, no na poslu će biti iscrpljene i pomalo lijene.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.