top izbor

Počela je sezona gležnjača, ovo su modeli koji se nose baš svakog dana

01.10.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Jesen je stigla, rujan je prošao i krajnje je vrijeme da vratite gležnjače u svakodnevnu garderobu. A novi, uzbudljivi i stilski dotjerani modeli navest će vas da se veselite hladnom dijelu godine

Vrijeme je da omiljene sandale s remenčićima zamijenimo nečim toplijim i zatvorenijim, a upravo su gležnjače savršen odabir. Prikladne su za sve vremenske uvjete i podižu baš svaki stajling.

Izbor modela je doista šarolik. Međutim, po pitanju udobnosti, praktičnosti i stila, niti jedan ne može nadmašiti gležnjače s niskom potpeticom. Nakon što pronađete svoj savršeni par, teško ćete odoljeti svakodnevnom nošenju.

Popularnost gležnjača s niskom petom potvrđuje i Google Trends zamijetivši rastući interes za tim izrazom proteklih tjedana, jer modne zaljubljenice žele prijeći sa sandala i mokasinki na čvršće stilove primjerenije hladnijim mjesecima.

Kao što smo imali prilike vidjeti u proteklih nekoliko mjeseci, slavne trendseterice i it djevojke mijenjaju svoje visoke potpetice za ravne cipele, bilo da se radi o poslovnom looku, bilo odlasku na vjenčanje. Tijekom ljetnih mjeseci to se očitovalo kroz popularne modele balerinki i cipele Mary Jane, a nosile su ih i Zoë Kravitz i Kate Moss i Katie Holmes. Ali kako nastupa promjena sezone, čizme s niskom petom imaju sve predispozicije stati na vrh liste poželjnih modela.

Prava ljepota gležnjača s niskom petom leži u njihovom stilskom potencijalu. Kao najbolje prijateljice traperica ravnih nogavica i hlača širokih nogavica, mogu upotpuniti dnevnu odjeću dodajući uglađeni štih i dašak elegancije.

I dok su klasične crne gležnjače uvijek nepogrešiv izbor, ove sezone na scenu su se ušuljale smeđe i bež verzije. Od H&M-a do Totemea, u galeriji pronađite par gležnjača s niskom petom iz kojih nećete izlaziti narednih mjeseci.

  • +8
Gležnjače s malom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo