U CENTRU PAŽNJE

Svi su gledali u nju: Sandra Perković pokazala istrenirane noge u maloj crnoj haljini

21.11.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Sandra Perković izazvala je pravu pomutnju na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović. Od trenutka kada je ušla u prostoriju zagrebačke Kockice, gdje je dizajnerica predstavila svoju najnoviju kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2019., lijepa atletičarka privlačila je poglede poput magneta

U godini kada Kockica na Prisavlju bilježi pedeset godina otkako je prema ideji arhitekta Ivana Vitića izgrađena u tom zagrebačkom kvartu, dizajnerica Aleksandra Dojčinović svoju je šestu samostalnu reviju odlučila prikazati upravo tamo. Ne krijući oduševljenje interijerom, Dojčinović je svojoj publici još jednom ponudila potpun doživljaj.

Najiščekivaniju modnu reviju sezone tako nisu propustili Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković, Branka Krstulović, Lejla Filipović, Iva Šulentić, Iva Radić, Daniela Trbović, Nadia Cvitanović, Marija Borić, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Ergić, Tihana Harapin Zalepugin, Monika Kravić, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Petra Kurtela, Anita Dujić, Irena Škorić te mnogi drugi prijatelji brenda Lei Lou.

  • +29
Poznati na samostalnoj modnoj reviji Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Ipak, najviše pažnje izazvala je naša najuspješnija sportašica Sandra Perković, koja je na reviji zablistala u maloj crnoj haljini s nabranim detaljem i asimetričnim prorezom s potpisom brenda Lei Lou. Lijepa atletičarka visoka čak 183 centimetra haljinom je tako u prvi plan stavila duge istrenirane noge i vitku liniju koja je posljednjih godinu dana bila glavna tema medija.

Otkako je stesala figuru, Sandru sve češće viđamo u ženstvenim i seksi odjevnim kombinacijama, a moramo priznati i kako sada izgleda puno samopouzdanije. Atraktivnu haljinicu lijepa je sportašica upotpunila nježnoplavim sandalama na petu i crnom clutch torbicom, dok je kosu odlučila nositi spuštenu i stiliziranu u elegantne valove.

'Mislim da haljina može biti prekrasna, ali da osoba koja ju nosi čini tu haljinu još ljepšom', rekla je za tportal lijepa sportašica koja je ukrala sve poglede u trenutku kada je ušla u prostoriju zagrebačke Kockice.

Sandra Perković Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jelena Balić

'Mojih top pet odjevnih komada koje uvijek moram imati u ormaru su dobre traperice, dobra jakna, kvalitetna cipela, dobar remen i dolčevita', priznaje nam Sandra Perković.

'Nedavno sam bila u šopingu, tako da sam si već priuštila neke stvari. Volim životinjski print, ali u umjerenim dozama, i ne volim da je jako izražajan, već da određeni komad odjeće teksturom podsjeća na primjerice zmijski uzorak, ali da se ne vidi iz aviona da je riječ o njemu. Karirani uzorak obožavam za neke dnevne prigode, a jako volim i šljokice, koje su uvijek in i najčešće ih nosim za neke glamuroznije prigode', rekla je atletičarka i dodala kako uvijek nastoji 'biti ono što jest' te kako se 'uvijek odijeva ovisno o trenutnom raspoloženju'.

Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic