LJETNI STAJLING

Po odličnim cijenama pronađite komade koje ćete nositi iz sezone u sezonu

18.08.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Pred nama je druga polovica ljeta, za mnoge omiljeno doba godina obilježeno toplim morem, nižim temperaturama, znatno manjim gužvama na plaži i - novim prilikama za kreiranja dojmljivih ljetnih stajlinga

Iako su odlasci na plažu sinonim za opuštenost i bezbrižnost, modne zaljubljenice i u tome vide priliku za pomno osmišljavanje pogođenih outfita, sačinjenih od trendi komada koji odišu elegancijom i udobnošću.

Ako još niste sigurni što biste ponijeli na plažu ili svoju sadašnju kolekciju želite nadopuniti modernim i elegantnim komadima koje ćete moći nositi i naredne sezone, sada je pravi trenutak jer u ponudi Zalanda možete pronaći niz modela koji su već sniženi.

Prije svega, odlazak na plažu nezamisliv je bez kupaćeg kostima i laganih sandala. Računajte na to da su ove sezone posebno popularni bikiniji sa ženstvenim dodatkom mašnicama, a ako preferirate jednodijelne kostime, ne možete pogriješiti s trendi modelom obogaćenim vezicama, posebno ako birate onaj u hit 'Barbie' ružičastoj boji.

Kada je riječ o obući, ključno pitanje uvijek glasi - birati ležerno i jednostavno ili s dozom elegancije i chica? Ako pripadate prvoj kategoriji, ne možete pogriješiti s klasičnim natikačama za bazen, dok će one skloniji glamuru birati cipele koje jednako dobro izgledaju i u svečanijim prilikama.

Ljetni stajling za plažu vrijedi obogatiti i pogođenom torbicom, a teško da ćete pronaći model koji je više u skladu s prostorom i aktualnim trendovima od torbi od rafije koje ove sezone viđamo doslovno na svakom koraku. Njihova čar leži u činjenici da su toliko praktične da ćete u njima moći ponijeti baš sve što vam je potrebno za čitav dan na plaži te u njihovom neodoljivo chic izgledu koji će svaki stajling podići na višu razinu.

Od drugih modnih dodataka tu su i sunčane naočale i cool šilterice, ali i neizostavan pareo za koji je ključno da je lepršavog kroja i praktičnog vezanja te bojom usklađen na kostim.

  • +17
Ljetni komadi iz Zalanda Izvor: Zalando / Autor: Promo

Osim komada koje ćete nositi tik do mora, ljetna kolekcija podrazumijeva i kombinacije šetnje uz plažu ili uživanje u ispijanju pića u romantičnim beach barovima. Za takve prigode, neophodne su prozračne haljine, a među najpopularnijima ove sezone nalaze se uski modeli od laganog pletiva.

Kao alternativa haljinama uvijek mogu poslužiti outfiti sačinjeni od suknji i topova, kao što su nepogrešive kombinacije minica i T-shirta s razigranim printovima.

Naravno, stajlinge za plažu pripremaju i muškarci koji u bogatoj ponudi Zalanda mogu pronaći pregršt efektnih kupaćih hlačica, majica s ljetnim printom, laganih košulja ili dodataka poput šilterica, sunčanih naočala i natikača.

U kreiranju sadržaja rubrike Lifestyle izdvajamo proizvode koje smatramo kvalitetnima i koje i sami radi koristimo. Proizvode navedene u ovom članku sponzorirao je Zalando.