PUNA SAMOPOUZDANJA

Plus size ljepotica ne mari za zle jezike: Uskočila u mikro topić i pokazala svoje najjače adute

14.05.2018 u 10:54

Bionic
Reading

Plus size model Iskra Lawrence trenutno se nalazi u Cannesu, gdje je prisustvovala premijeri filma 'Sink Or Swim (Le Grand Bain)'. Neposredno prije crvenog tepiha, slavna ljepotica snimljena je kako šeta odjevena u ležernu kombinaciju, skinny traperice i minijaturni crop top, koji su istaknuli svu raskoš njezinih oblina

Filmski festival u Cannesu svake godine okupi brojne poznate filmaše, glumce i manekenke, a isto je bilo i ove godine. Crvenim tepihom prodefilirale su na stotine poznatih ljepotica u raskošnim toaletama, a jedna od njih bila je i plus size ljepotica Iskra Lawrence koja je na peti dan filmskog festivala stigla u prekrasnoj haljini u boji slonovače ukrašenoj perlicama i biserima.

Iskra Lawrence šestog dana 71. Filmskog festivala u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling ljepotica je upotpunila tek elegantnim zlatnim sandalama na petu i neutralnim make up-om, a nismo mogli ne primijetiti kako je putena ljepotica za crveni tepih promijenila i boju kose. Plus size ljepotica se iz plavuše transformirala u crvenokosu zavodnicu.

Neposredno prije dolaska na crveni tepih šestog dana festivala, slavna Britanka koja je prošle godine imala čast nositi prvu L'Oréalovu reviju na Paris Fashion Weeku, viđena je u pripijenim trapericama skinny kroja i minijaturnom crop topu koji su otkrili ljepotičine zanosne obline na kojima je izgradila karijeru.

  • +4
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavnu ljepoticu nimalo ne smeta pokoji višak kilograma i ponosno nosi svoje obline. Zahvaljujući uskim trapericama koje su istaknule njezinu figuru pješčanog sata te topiću koji je otkrio zavidne trbušnjake, slavna ljepotica dokazala je još jednom da itekako vrlo dobro zna koje dijelove tijela istaknuti, a koje prikriti.