SVADBENA ZVONA

Plus size ljepotica Lucija Lugomer objavila s oduševljenjem: Rekla sam DA!

20.08.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Naša najpoznatija plus size ljepotica Lucija Lugomer svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama oduševila je sve fanove. Kratko i jasno je svima poručila - Rekla sam DA!

Kao zagovornica svih oblika i veličina ljepote, 24-godišnja zagrepčanka Lucija Lugomer pronašla je način kako da djevojčicama i mladim djevojkama izmijeni standarde i potakne ih da počnu voljeti svoje tijelo, unatoč kojem kilogramu viška, većoj guzi ili jakim bedrima.

Nakon što se nedavno našla na meti zlih komentara na račun izgleda, plus size ljepotica Lucija Lugomer stala je na kraj stereotipnom razmišljanju koje prevladava u društvu da su lijepe i poželjne isključivo mršavice. Njen Instagram tako je zatrpan njenim fotografijama u kojima se ne srami pokazati svoju zavidnu figuru.

Sada je fanove oduševila jednim drugačijim statusom - objavila je da je izrekla sudbonosno DA!

Sretna sam što s velikim ponosom mogu reci da mi/nam se jučer kasno navečer desilo ono sto je tiha zelja svake djevojke.  Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu sto nam dolazi!, napisala je između ostalog Lugomer u svojoj objavi na Facebooku.

  • +17
Sva lica Lucije Lugomer Izvor: Profimedia / Autor: Instagram