milanski tjedan mode

Spektakularan povratak Ashley Graham: Najpoznatija plus size ljepotica istaknula obline u zapanjujućoj crvenoj haljini

27.02.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Ashley Graham, slavna 35-godišnja plus size manekenka, na spektakularan način vratila se modnim revijama noseći glamuroznu crvenu haljinu s potpisom Dolce & Gabbane

Ashley Graham, jedna od najpoznatijih plus size manekenki, definitivno se vratila na modne piste, oduzevši dah u kreacijama Dolce & Gabbane za sezonu jesen/zima.

Zanosna 35-godišnja manekenka izbivala je s modnih pisti od 2019. godine, kada je ostala u drugom stanju te se revijama vratila proteklog rujna na Tjednu mode u New York. Ipak, kako ondje nije imala zapaženiji nastup, slobodno možemo reći da je tek svojom pojavom na milanskom Tjednu mode označila pravi povratak manekenstvu.

Na reviji Dolce & Gabbane zablistala je u spektakularnoj crvenoj haljini od tila, s istovjetnom crvenom kožnom torbicom u ruci i cipelama s nebeski visokim potpeticama na nogama.

  • +5
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ashley je ovu kreaciju nosila kao da je doslovno šivana samo za nju, čime je još jednom skrenula pažnju modnog svijeta na sebe. To je potvrdila i Kim Kardashian, a koja je njen nastup netremice pratila iz prvog reda, također u potpuno crvenoj kombinaciji topa i mini suknje, prisustvujući reviji kao suradnica brenda.

Njen nastup bio je još dojmljivi ako u obzir uzmemo to da je većina revije protekla u stajlinzima neutralnijih tonova i u prevladavajućim bijelim, sivim i crnim bojama, zbog čega je Ashley Graham izgledala jednostavno spektakularno.

  • +16
Dolce&Gabbana FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA