PRŠTI SEKSEPILOM

Plus size ljepotica jedva je ukrotila raskošne obline u provokativnom kombinezonu

01.12.2017 u 18:15

Bionic
Reading

Najuspješniji plus size model u Hrvata, Lucija Lugomer, ponovno provocira seksepilnim stajlingom na društvenim mrežama. Atraktivna ljepotica izmamila je ovacije fanova na Instagramu podijelivši fotografiju na kojoj zavodi u crvenoj modnoj kombinaciji

Lijepa 23-godišnja Lucija Lugomer počastila je svoje obožavatelje na Instagramu još jednim provokativnim stajlingom koji golica maštu. S obzirom na to da se njezinim fanovima sviđa kada Lucija objavljuje svoje modne kombinacije, plus size ljepotica je odlučila češće dijeliti objave posvećene modi.

Ponosna na svoje obline i s ciljem promocije prirodne ljepote u svim veličinama, ljepotica je nedavno objavila fotografiju otpozadi na kojoj je odjevena u pripijene traperice, štikle i grudnjak.

[I AM A WOMAN, WHAT IS YOUR SUPER POWER?] (Click on the bottom for translate) Zivot je jedno cudnovato mjesto! Prisjecam se svojih skolskih dana kada sam bila izrugivana zbog toga sto sam i kako izgledam. Bez ikakvog suvislog razloga. U najosjetljivijim danima kada sam se i sama ‘upoznavala’ sa svojim tijelom i svojim identitetom docekala me jedna velika ne-dobrodoslica spram mojih vrsnjaka koji su danas takodjer odrasle osobe. Danas, kao odrasla zena, nikada takav osjecaj nebi zeljela svome ili bilo cijem dijetetu jos svijesnije nego tada! Nitko to na ovome svijetu ne zasluzuje! Moje tijelo, moja intima i sve sto jesam nikome ne treba biti dovoljno osim meni samoj - prvenstveno, a ukoliko dodje polovica koja ce to misljenje dijeliti sa vama, tud jos bolje! I neka vam to bude primjer. Tko bi toj Luciji rekao da ce jednoga dana svojim ‘manama’ pomagati drugima, ha? 😃 I znate sto, u zelji da pomognem drugima morala sam prvo pomoci sebi. Svijesna da problem koji je bio u mojoj glavi nije problem s kojim sam se rodila vec su mi ga drugi nametnuli. I nikada iz toga ne treba raditi zrtvu. Danas slavim sebe kroz svaku zenu koja je prosla pored mene, pogledala me, pisala mi ili smo cak pricale oci u oci. I znam da je u svakoj od nas ta djevojcica koja nije bila ‘dovoljna’ za nekoga ili nesto...a svejedno, djevojcice, vidis li nas danas? Hodamo svijetom slicnim korakom, uzdignute glave i borimo se iz dan u dan! I neka ovo bude nas dan, nas svijet i nas zivot! Volim te i ponosna sam na tebe! 👑 JA SAM ZENA👑 • • • Hlace by @fashionnovacurve (-20% - CODE - XOLUSILUER) • • • • • #modeling #love #style #bodypositive #smile #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #pinup #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

'Život je jedno čudnovato mjesto! Prisjećam se svojih školskih dana kada sam bila izrugivana zbog toga što sam i kako izgledam. Bez ikakvog suvislog razloga. U najosjetljivijim danima kada sam se i sama ‘upoznavala’ sa svojim tijelom i svojim identitetom dočekala me jedna velika ne-dobrodošlica spram mojih vršnjaka koji su danas također odrasle osobe.  Danas, kao odrasla žena, nikada takav osjećaj ne bi željela svome ili bilo čijem djetetu još svijesnije nego tada! Nitko to na ovome svijetu ne zaslužuje! Moje tijelo, moja intima i sve što jesam nikome ne treba biti dovoljno osim meni samoj prvenstveno, a ukoliko dođe polovica koja će to mišljenje dijeliti s vama, tim bolje! I neka vam to bude primjer. Tko bi toj Luciji rekao da će jednog dana svojim ‘manama’ pomagati drugima, ha?', napisala je Lucija ispod fotografije.

  • +6
Lucija Lugomer Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Unatoč osudama okoline s kojima se susreće cijelog života Lucija je naučila ignorirati zle jezike, a sebe voljeti baš takvu kakva jest, sa svim vrlinama i manama. Moramo priznati da svoje vrline itakako dobro zna istaknuti, barem kada je riječ o fizičkim predispozicijama.

Plus size ljepotica pohvalila se na Instagramu crvenim stajlingom koji je mnoge, sigurni smo, bacio u trans. Lucija je ispred ogledala pozirala u pripijenom crvenom kombinezonu dubokog dekoltea koji je u prvi plan stavio njezine raskošne obline, zahvaljujući kojima je izgradila uspješnu karijeru. Lucija je ujedno i prvi plus size model koji je nosio reviju Roberta Severa na ovogodišnjem Fashion.hr-u.

  • +65
Revija Roberta Severa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo