LUCIJA LUGOMER

Plus size ljepotica ponosno pokazala trbuščić i poručila: 'Svijet je okrutno mjesto'

05.11.2017 u 17:24

Bionic
Reading

Naš najuspješniji plus size model, Lucija Lugomer, svako toliko podsjeti svoje vjerne obožavatelje na društvenim mrežama da vole sebe i svoje nesavršenosti, a ovog je puta na Instagramu podijelila fotografiju u odvažnom stajlingu koji obično nose mršavice te je poslala važnu poruku mladim djevojkama

Plus size model Lucija Lugomer već je dokazala da se ne stidi svojih bujnih oblina, celulita i viška kilograma koje s ponosom pokazuje. Iako je i sama u tinejdžerskoj dobi imala problema sa samopouzdanjem, 23-godišnja ljepotica je naučila voljeti sebe onakvu kakve je, a od toga dana joj je i život krenuo uzbrdo.

Sada je sretna i zadovoljna, a tu životnu sreću nastoji prenijeti na mlađu populaciju koja ju vjerno prati na društvenim mrežama. Lucijima misija je potaknuti djevojke i žene da vole svoje obline i ne osvrću se na zle komentare, a sada je odlučila s njima podijeliti još jednu misao kako bi ih ohrabrila i naučila da ljepota dolazi u raznoraznim oblicima.

Lijepa brineta podijelila je fotografiju na kojoj pozira u pripijenom ružičastom kompletiću - crop topu i minici. Iako ovakav odvažan stajling vjerojatno ne bi odjenule niti puno mršavije djevojke, Lucija ne mari što o njezinom odijevanju i pokazivanju trbuščića misle zli jezici.

I am so GRATEFUL to be living in the time where Plus Size & Curvy Women are ‘IN’ ..the time where we can help eachother to grow! When you think deeper, this world is so cruel about everything we truly are. In school we've learned so much but yet, nobody teaches us how to L.O.V.E. ourselves. As if that isn’t important, yet they show us how we are NEVER good enough. Learning to love YOURSELF is about you and eventually your parents, but let’s face it...that doesn’t mean everyone is having parents who are aware of that or that everyone has a parent. The hardest lesson I had to learn is the one that tought me the most important thing and, yes, you guessed - it’s about me. I had to go through that school all alone. About how to handle myself. How to see things I don’t like and how I can change that. Few years back, as a PlusSize girl, there was no one represeting us. Me. You. When I’ve learned what is the healthiest way to see myself I decided what I wanted to do in and with my life. I do what i LOVE! I swear, life is telling me that everything i’ve learned since that day paid off! I’m not going to lie, it’s freaking HARD. But, I’m my own No.1 fan now. ...you know, i get so many messages every single day and there are girls who are sooooo young and women who are in there best years of life, telling me I’ve changed their life. I’m here, thinking, who am I to change someone’s life??! I could be their daughter with this experience...than I just stop that thought. If I could do that with my 24 years of life, YOU CAN DO IT! I am your supporter no.1!! I’m holding your hand! Even if you are a PlusSize Lady or not. Even if you’re darker skin colour or lighter. Even If you have a school or not. Even if you have a home or not. Even if you like boys or girls. Even if you believe in God or not. Even if you like chocolate or not. I believe in you. I’m happy for you. Even if you like me or not. • • • • • #modeling #love #style #bodypositive #smile #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #myjob #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Najuspješnija plus size ljepotica u Hrvata, koja se nedavno zaručila u Dubrovniku za dugogodišnjeg dečka Danijela Grlića, u opisu fotografije napisala je kako 'zahvalna na tome što živi u vremenima kada su žene s oblinama 'IN'', a to je nedavno potvrdio i dizajner Robert Sever, na čijoj je reviji po prvi put u Hrvatskoj prošetao plus size model, lijepa Lucija.

  • +65
Revija Roberta Severa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Kada razmislite malo bolje, ovaj svijet je toliko okrutan prema svemu što doista jesmo. U školi smo naučili puno toga, ali još nas nitko nije naučio kako da volimo sebe. Kao da to nije važno, a ipak nam pokazuju kako nikada nismo dovoljno dobri. Hoćete li naučiti kako voliti sebe ovisi o vama i  vašim roditeljima, no to ne znači da svi imaju roditelje koji su toga svjesni toga ili da svi imaju roditelje', napisala je Lucija koja je i sama vrlo mlada ostala bez majke.

  • +10
Lucija Lugomer u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

'Najteža lekcija koju sam morala naučiti je ona koja me je naučila najvažnijoj stvari u životu, a pogađate, to sam ja. Morala sam proći tu školu sama. O tome kako da se nosim sama sa sobom. Kako da gledam na stvari koje mi se ne sviđaju i kako to mogu promijeniti', napisala je plus size ljepotica, poručivši djevojkama da mogu promijeniti svoj život baš kao što je to i ona uradila.

'Kada sam naučila koji je najzdraviji način na koji vidim sebe, odlučila sam što želim raditi u i sa svojim životom. Ja radim ono što volim! Kunem se, život mi dokazuje da je sve što sam naučila od toga dana vrijedilo! Neću lagati, bilo je teško, ali, sad sam svoj najveći fan', dodala je Lucija koja svakodnevno prima poruke djevojaka i žena kojima je promijenila život.