NAGRADNJAČA

Place2go vas nagrađuje

12.03.2013 u 14:25

Bionic
Reading

Drugi međunarodni sajam turizma Place2go, koji se ove godine odvija od 15. do 17. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu, donosi najbolje od najboljih iz svijeta putovanja. Više od 168 izlagača iz čak 15 zemalja posjetiteljima će predstaviti nove trendove u turizmu, bogatstvo ponude, cijene aranžmana, aviokarata i smještaja.

Tijekom tri dana održavanja sajma posjetitelji će saznati što ih sve očekuje u SAD-u, Indoneziji, Kataru, Tunisu, na Tajlandu ili Malti, ali i na onim malo bližim destinacijama poput Njemačke, Italije, Austrije, Mađarske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Albanije i, naravno, Hrvatske.

Rijetko koji dio svijeta nije obuhvaćen ponudama 19 hrvatskih i stranih turističkih agencija koje će posjetiteljima predstaviti svoje aranžmane i mogućnosti organiziranja putovanja, a oni koji više vole sami isplanirati svoje avanture, mogu saznati sve o letovima većine aviokompanija koje putuju iz Hrvatske te cijene smještaja u hotelima u Hrvatskoj, regiji i šire. Ljubitelji opuštanja mogu saznati sve o wellness i spa tretmanima, najpoznatijim toplicama i termama u regiji, dok će oni koji više vole aktivni odmor moći dogovoriti tečaj ronjenja.

Američko veleposlanstvo će na izložbi na sajmu Place2Go predstaviti promotivni materijal tridesetak najatraktivnijih američkih turističkih destinacija, posebice nekoliko vezanih uz putovanja vlakom. Za petak (15. ožujka) u podne dogovoren je posjet američkoj izložbi zamjenika ministra turizma, g. Olega Valjala, a dočekat će ga zamjenik veleposlanika, g. Hoyt Yee. Tijekom cijelog tog dana, na američkom štandu bit će i konzul, g. Robert Neus, kako bi odgovarao na pitanja posjetitelja vezana uz izdavanje turističkih viza.

Tijekom trajanja sajma održavat će se i predavanja i prezentacije o raznim putovanjima i destinacijama, popraćene snimkama i fotografijama. Tako će budući putnici moći saznati što ih sve čeka u Dohi, Iranu, na Bahamima, Tajlandu, Mauricijusu, Malti…

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati. Ulaz na sajam je besplatan.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici pristaju da im se na mail adrese pošalje obavijest o Place2go sajmu 2014.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio Guess sat te dvije godišnje pretplate na magazin 'Putovanja za dvoje'.

Sat je osvojila Ana Ovčina

Godišnju pretplatu su osvojili:

Boris Vrcelj
Jasmina Brnić

Sat šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnike pretplate ćemo kontaktirati putem maila ili mobitela.