NAGRADNJAČA

Pivovara Daruvar vas nagrađuje Staročeškim crvenim premium pivom

12.08.2013 u 11:14

Bionic
Reading

Pivovara Daruvar nagrađuje vas Staročeškim crvenim premium pivom kao uvodom u veliku proslavu 120. godina branda Staročeško koja će se održati kraj same pivovare u Daruvaru od 23. do 25. kolovoza 2013.

Pivovara Daruvar, najstariji hrvatski pivski brand utemeljen 1840. godine i jedina pivovara izvan Republike Češke koja proizvodi pivo prema tradicionalnoj češkoj tehnologiji, u svojoj ponudi nudi i Staročeško crveno premium pivo.

Riječ je o specijalnom lager pivu jedinstvenom u Hrvatskoj po svojoj karakterističnoj jantarno-crvenoj boji, proizvedenom od četiri vrste slada.

Brand Staročeško najstariji je pivski brand u Hrvatskoj i koristi se od 1893. godine. Staročeško crveno pivo već nakon otvaranja boce osvaja neodoljivom bojom i mirisom. Izrazito je pitko, bogate sladne arome s ugodnom gorčinom koja proizlazi iz tri vrste hmelja korištene u proizvodnji ovog piva i idealno je za konzumiranje u ljetnim vrućinama.

Razlog tome su isključivo prirodni sastojci i tradicionalna češka tehnologija koja u pripremi jamči užitak i pitkost te jedinstvenu aromu. Decentna crveno-crna etiketa krasi boce od 0,33 i 0,5 l u kojima Staročeško crveno pivo izlazi na maloprodajno tržište i HoReCa kanal. Novina Pivovare Daruvar jest i ta da se sada pivo isporučuje u novoj, elegantnoj crnoj nosiljci, koja će postupno potpuno zamijeniti dosadašnju zelenu.

Uz Crveno premium pivo Pivovara Daruvar pod imenom Staročeško nudi još tri vrste piva.

Staročeško svijetlo: od dvije vrste slada i tri vrste hmelja i bez kukuruzne krupice što posebno cijene ljubitelji dobrog piva.
Staročeško limun: kojim se pivovara priključuje svjetskim trendovima.
Staročeško zimsko: pripada u kategoriju jakog piva zbog višeg postotka alkohola (6,3%), a proizvedeno je od izrazito meke vode s Papuka i tri vrste specijalnog slada i hmelja.

Tportal.hr vam poklanja jednu gajbu Staročeškog crvenog piva. Napomena: zbog specifičnosti nagrade, dobitnik će po nagradu morati doći na portu HoTo tornja, Savska cesta 32.

Nagradu je osvojio Hrvoje Petković. O detaljima preuzimanja nagrade dobitnika ćemo kontaktirati putem maila.