vrlo chic

Pidžama ili komplet s laskavim hlačama i golim leđima - nije ni važno jer izgleda sjajno

07.04.2023 u 11:15

  • +12

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Manekenka Heidi Klum za snimanje showa 'Americas Got Talent' u vječito sunčanoj Kaliforniji odabrala je i više no zanimljiv stajling

S prednje strane pidžama, a straga gola leđa! Heidi Klum stigla je na snimanje showa 'Americas Got Talent' u Los Angelesu, a za tu prigodu nosila je prugasti komplet u plavoj boji koji se sastojao od hlača i košulje s otkrivenim leđima.

Teško je odlučiti se radi li se o pidžami otvornih leđa ili kompletu s hlačama - Heidi Klum privukla je pažnju još jednom odvažnom, ali tako chic odjevnom kombinacijom koju je malo tko mogao tako dobro izvesti.

Prije nego što je supermodel Heidi stigla na set snimanja 'America's Got Talent' fotografirana je odjevena u set iz kolekcije Kiliana Kernera, a oversized plava prugasta majicu bez leđa i odgovarajuće hlače pristajali su joj kao saliveni.

Izgled je upotpunila s nekoliko ključnih dodataka, srebrnim sunčanim naočalama, plavom Hermès Birkin torbom i odgovarajućim salonkama.

Heidi je također na svom Instagram profilu obožavatelje počastila s nekoliko fotografija i snimki sa seta te im dala uvid u to koliko ljudi radi iza scene kako bi sve išlo po planu.