PLES SA ZVIJEZDAMA

Petar Vlahov rasplesao se dubokog dekoltea

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.11.2010 10:54
  • Objavljeno 27.11.2010 u 22:39
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Seksi voditeljica Mila Horvat ponovno je zablistala na plesnom podiju, ali ovaj put veća pažnja bila je usmjerena na hrabru odjevnu kombinaciju njezinog kolege

U petoj emisiji popularnog showa Ples sa zvijezdama ostalo je pet parova, a voditeljica Barbara Kolar ponadala se da tu simbolika broja pet prestaje te da nitko od njih neće dobiti tu skromnu ocjenu nakon plesa.

Najmlađi plesni par Bojan Jambrošić i Martina Bastić otvorili su show vrućom sambom za koju su prije nastupa napomenuli da je najzahtjevnija točka dosad. 'Ritam i bounce jako su važni', objasnila je plesačica, ali čini se da je njihova bojazan bila opravdana. Naime, Bojan se nije stigao dovoljno pripremiti, te je na podiju djelovao nezgrapno. Iako su dobili pohvale za koreografiju i odjevne kombinacije, žiri nije bio oduševljen. Zasmetala ih je ukočenost i Bojanovo neuživljavanje u jednu od najtežih plesnih tehnika. Ocjene su bile u skladu sa suzdržanim komentarima, pa je ipak dodijeljena i jedna skromna petica za njihov nastup, koju je Barbara praznovjerno zazivala na početku.

HTV press

HTV press

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

S druge strane, atraktivna Mila Horvat, koja je dosad plijenila najviše pažnje u showu, jedva je dočekala sambu jer, kako kaže, odgovara njezinom senzibilitetu. Agilna Mila u izazovnoj kombinaciji, prekrivena šljokicama, zablistala je na podiju sa svojim plesnim partnerom Robertom i dokazala da joj vatreni tempo i senzualna izvijanja uistinu dobro pristaju. 'Najbolje kretanje cijelog tijela dosad', pohvalila je Milu Milka. Strogi Davor priključio se komplimentima, ali ipak je primijetio da je bouncing bio neujednačen. Ostali članovi žirija priključili su se čestitkama i udijelili im najviše ocjene, pa je pala i prva desetka.

Nera Stipičević i njezin plesni partner Damir, koji su u prošloj emisiji zaradili najbolje ocjene, ni ovaj put nisu posustali, već su oduševili žiri koji se ujedinio u pohvalama za figure, kretanje tijela i koreografije. Jedina mala zamjerka bila je upućena sporim okretima. 'Sve je izgledalo tako lagano i vibrirajuće, a samo plesni majstori znaju koliko je truda uloženo u vježbanje sambe', zaključio je žiri. Kao i prošle subote, ocjene su bile sjajne, pa se među tri desetke našla samo jedna devetka.

Petar Vlahov i Ana Domišljanović doimali su se malo ukočeno unutar vatrenih okvira zahtjevne sambe. Unatoč očitim problemima s koracima, Vlahov je ipak zabavio publiku smjelom kombinacijom duboko dekoltirane roza košulje i izbrijanih prsa. Čini se da je više pazio na modni stajling nego na koreografiju, a komentari su bili prilično nemilosrdni. Jedine pohvale išle su na račun Petrove crne perike mikrofonke i odabira glazbe. Tako da dvije petice i dvije šestice kao ocjene nastupa u konačnici nikoga nisu iznenadile.

Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac uspjeli su dočarati duh sambe svojom energičnom izvedbom u kojoj je sa Sanjine haljine doslovno letjelo perje. Uz profesionalne komentare, voditeljica i pjevačica dobila je od članice žirija i kompliment na figuru. 'Ugodno je popunjena, ali kad pleše, ona je vitka, možda će to ohrabriti i druge žene na ples', napomenula je Milka. Ocjene su bile podijeljene, ali Sanja nije klonula duhom, motivacije ne nedostaje, jedino joj, kako kaže, malo ponestaje snage za nadolazeće treninge.

Nakon sambe, parovi su prezentirali umijeće u valceru koji su otplesali u zajedničkom nastupu. Mila i Robert tu su opet odnijeli najviše komplimenata. Ostalima je, kaže žiri, nedostajalo tečnosti i energije. Ipak, Nera i Damir dobili su najvišu ocjenu, čistu devetku za valcer, te su se time u ukupnom zbroju ocjena popeli na prvo mjesto po ocjenama žirija.

Nakon završenog prvog dijela u konačnom obračunu i odlučivanju koji će par nastaviti u sljedećoj emisiji, ostali su Mila i Robert te Petar i Ana. Ponovljene izvedbe sambe žiri su uvjerile da natjecanje nastavljaju Mila i Robert, a gledatelji su se oprostili od Petra Vlahova i njegove plesne partnerice Ane.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi