ŠTO IM SE MOTA PO GLAVI

Pet stvari koje ti tvoja cura neće nikada priznati

08.03.2011 u 10:17

Bionic
Reading

Iako smo svi sa Zemlje, ne kaže se uzalud da su djevojke s Venere, a momci s Marsa, i to upravo zbog, vrlo često, sasvim drukčijih pogleda na svakodnevicu

Što to tvoja djevojka od tebe želi? Sigurno si često postavljaš ovo pitanje, ali, iako se ponašaš u skladu s njezinim riječima, čini ti se kao da ne ideš prema cilju, već si sve dalje od njega. Djevojke nerijetko vole igrati igrice i glumiti, stoga nije čudno da si pomalo zbunjen. Zato saznaj koje ti to stvari tvoja cura sigurno neće priznati.

1. Volim da me loviš

Djevojke vole biti sigurne u svoje osjećaje, ali i u osjećaje dečka koji ih pita za hodanje, a igrica mačke i miša je potvrda da ti se toliko sviđa da si je spreman neko vrijeme loviti. Osim ovoga, za to vrijeme lova, ona će također shvatiti što osjeća prema tebi. Samo pripazi da ova igrica ne traje predugo i da te na kraju ne počne – povlačiti za nos!

2. Kad kažem: 'OK sam!', istina je zapravo suprotna

Vidiš da je potištena, ne smije se, ne zeza kao inače, ali kada je pitaš kako je, kaže da je sve u redu. Hm, opet jedna od poznatijih ženskih igrica. Naime, kada kaže da je dobro, zapravo želi da se malo potrudiš oko nje i saznaš što je muči. Ovdje je zapravo bitno ono što je neizgovoreno, što se čita između riječi. Ako misliš da je njezinim odgovorom: 'Dobro sam!' sve riješeno i zaista je sve dobro, malo si se prevario. Cure vole komunicirati, izražavati osjećaje, trebaju rame za plakanje. Stoga sljedeći puta kada ti da samo šturi odgovor, zamisli se malo i potpitanjima je navedi da se otvori. Vjeruj, to će jako cijeniti!

3. Ne želim da zbog mene ostaviš prijatelje

Iako postoje i posesivne djevojke koje svog dečka žele zarobiti i imati samo za sebe, ipak, nasreću, nisu sve takve. Ona ne želi da se zbog nje ne družiš sa svojim prijateljima jer i ona sama voli svoje prijateljice i želi i s njima provoditi vrijeme. Stoga, ako se želiš i dalje družiti sa svojim starim društvom i sada kada imaš djevojku, samo daj! Problemi nastaju onda kada zapravo želiš većinu svojeg slobodnog vremena provesti s društvom, a za curu ostavljaš tek mrvice. Ovo je njoj siguran signal da ti do nje nije dovoljno stalo, a mislimo i da ima pravo!

4. Želim znati tvoje prijatelje, ali nisam sigurna da ti trebaš biti super s mojim frendicama

Djevojka voli čim prije upoznati najbolje prijatelje svoga dečka. Zašto, pitaš se? Zato što preko njih može mnogo toga doznati o svom dečku, a jedna od najvažnijih stvari je i – hoće li te prijatelji poticati da prevariš curu. Osim toga, mnogo toga se još može iščitati iz ponašanja tvojih prijatelja – što radite kada ste sami, jeste li agresivci, kako se ponašate prema djevojkama i slično. S druge strane, cura se i neće toliko žuriti da te upozna sa svojim prijateljicama. Razlog? Pa, njezine bi se frendice mogle izbrbljati za nešto za što ona misli da joj baš i ne služi za skupljanje bodova kod tebe. Kužiš?

5. Bojim se da su ti, sada kada si u vezi, druge cure privlačnije

Ovo je jedna od životnih istina koja se često pojavljuje i u mnogim filmovima – kada je tip u vezi, druge djevojke mu se nabacuju više nego kada je bio samac ili mu postaju privlačnije nego kada nije imao curu. Srećom, ovo ipak nije pravilo koje ti može uništiti vezu, ali i ako ti se dogodi, svakako računamo na tvoj zdrav razum i poštovanje prema sadašnjoj djevojci. Ako ti se i dogodi da ti se nabacuje neka nova cura, evo što možeš napraviti: a) ne pridaj joj više pažnje nego svojoj curu; b) ne komentiraj nju i druge cure pred svojom curom; c) ako ti se baš jako nabacuje, poveži je s nekim od svojih prijatelja i tako pokaži da si zauzet!