Šoping groznica

Pet razloga zašto ne možemo dočekati popuste za Crni petak!

19.11.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Kada krenu popusti za Crni petak, Amerikanci jednostavno polude. Srećom, tamošnja šoping groznica još uvijek nije nas zarazila u toj mjeri. To ne znači da popusti zbog kojih polude nisu našli put do Hrvatske i Arena Centra, a mi bismo bili ludi da ih ne iskoristimo i obnovimo zalihe... svega! Ako to nije dovoljan razlog za šoping ovaj petak, imamo ih još pet

1. Jer čizma glavu čuva, a može i kapa, kaput, vesta...

Hladni dani su nam iza ugla i moramo se pobrinuti za vlastitu toplinu i ugodnost, a svi znamo da par dobrih cipela zlata vrijedi. Tko se onda može buniti ako si nabaviš dva ili tri para na super popustima? Ne samo da se brineš o svom zdravlju, već i pametno investiraš, a u krajnosti ti te cipele toliko dobro stoje da je tvoja dužnost učiniti svijet ljepšim svojom pojavom. A tek u kombinaciji s onim kaputom i hlačama na megapopustu...

2. Jer se titula šoping kraljice ne zaslužuje sama od sebe

Ako netko zna baratati limitiranim budžetom, onda si to ti. Iza tvog izgleda stoji istrenirano oko, računovodstveni um i čelična volja za pronalaskom najboljeg komada odjeće za najbolju cijenu. Hoćeš li dozvoliti da se pretendentice na prijestolje šlepaju pomoću Crnog petka? Ne, nećeš. Pokazat ćeš im kako se carski odrađuje šoping za cijelu sezonu u jednom danu.

3. Jer uvijek treba iskoristiti priliku za provođenje kvalitetnog vremena s prijateljicama

Toliko si natrpana obvezama da se osjećaš kao da ti treba isprika da se nađeš s najboljim prijateljicama na kavi? Onda je Black Friday stvoren da vrati na pravi put zastranjena prijateljstva. S ovako velikim popustima bilo bi fiskalno neodgovorno ne otići kupiti sve što ti treba (a i nekoliko stvari koje ti uopće ne trebaju) za nadolazeću zimu, a onda, kada ste već tamo i skroz odgovorne, treba otići i na kavu razraditi plan, na večeru da imate energije za provedbu istoga i na ples da proslavite dobro odrađen posao. Ipak je petak.

4. Šoping je zapravo superzabavan kada si možeš priuštiti sve što želiš

Uvijek je lijepo kada si možeš priuštiti lijepe stvari, ali koliko se to često dogodi? Na Crni petak možeš pustiti brigu na veselje i uloviti takve popuste na stvari o kojima sanjaš već neko vrijeme, tako da ćeš plesati svoj ples pobjede dok te ne zabole listovi na nogama (što nije problem jer ih treba vježbati da izgledaju odlično u tvojim novim super fancy i super povoljnim cipelama).

5. Počasti se, kao da ti treba razlog

Ne, stvarno ti ne treba razlog. S ovakvim popustima bio bi grijeh ne učiniti nešto lijepo za sebe. Počasti se.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Arena Centrom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.