NEZAOBILAZNI TREND

Pet načina na koje nositi bijeli traper u ljetnim mjesecima

04.06.2020 u 19:16

Bionic
Reading

Ako bismo trebali izdvojiti jedan komad odjeće koji baš nikad nije, niti će ikad izaći iz mode, onda bi naš odabir pao na traperice i sve srodne traper komade poput traper jakni, haljina i suknji. Jedne sezone je manje popularan, a druge sezone ultra popularan, no činjenica je da traper uvijek uživa pažnju trendseterica. S dolaskom toplijih dana sve više zaljubljenica u modu iz svojih ormara vade omiljene ljetne komade od bijelog trapera, stoga smo ovog puta izdvojili pet načina kako nositi ovaj bezvremenski klasik

Pet načina kako nositi bijeli traper u ljetnim mjesecima:

1. Od glave do pete u bijelom traperu

Trend 'traper na traper' bio je ogroman proteklih sezona, a ovog ljeta modne ovisnice nastavljaju ovu modnu igru uz pomoć bijelog trapera. Nabacite na sebe bijele traperice ravmog kroja i jednu ovakvu cool bijelu košulju, pod ruku stavite predimenzioniranu torbu i spremni ste za posao ili špicu.

2. U kombinaciji s košuljom

Traper culotteice u zemljanim i bijelim tonovima potpuno su nas osvojile protekle sezone, a bit će popularni i ovog ljeta. Zaista ih nije teško pronaći jer trgovine su ih prepune. Da bi dobro izgledali ne morate potrošiti hrpu novaca. I najobičnija košulja izgledat će odlično ukoliko je ugurate u traperice ili jednostavno zavežete u čvor i uskočite u trendi sandale. Ovaj je stajling toliko jednostavan i chic da bismo u njega mogli gledati cijeli dan.

3. U formi kombinezona

Kombinezoni su preplavili trgovine, a pogotovo oni po uzoru na radna odijela. Trendseterice ih najradije spajaju s visokim potpeticama što na veliko iznenađenje mnogih izgleda fenomenalno. Očigledno je da se suprotnosti privlače! Nama se posebno dopao odabir modne blogerice Chrissy Rutherford koja je s pregršt stila i elegancije na tjednu mode isfurala bijeli traper kombinezon.

4. U light poslovnom stilu

Ove sezone trendseterice su potpuno izgubile glavu za bermudama. Modni stručnjaci prognoziraju veliku popularnost ovog trenda, a u velikoj ponudi posebno se izdvajaju traper bermude. Možda vam zvuči suludo na prvu, ali tri četvrt traperice mogu biti odličan izbor i za na posao. Sylvie Mus uskladila ih je sa sakoom, običnom bijelom majicom i crnim modnim dodacima i, moramo priznati, odradila odličan zadatak.

5. U formi mini suknje

Moć obične bijele košulje svi vrlo dobro znamo, no da izgleda ovoliko dobro u kombinaciji s bijelom traper minicom, nismo ni mogli naslutiti. Ljetni mjeseci kao stvoreni su da isfurate ovaj seksi stajling i pokažete preplanule noge. Košulju možete raskopčati i spustiti je preko ramena za cool izgled te sve začiniti s efektnim nakitom, sunčanim naočalama i natikačama.