VJERNE ISTOJ NIJANSI

Kate Middleton i kraljica Elizabeta koriste samo ovaj lak za nokte

30.05.2017 u 11:43

Bionic
Reading

Dobro je poznato to da se sve što nosi omiljena članica kraljevske obitelji Kate Middleton vrlo brzo proda munjevitom brzinom, a nekako ne sumnjamo da će i princezin omiljeni kozmetički proizvod, lak za nokte u diskretnoj svijetloružičastoj nijansi, postati novi hit

Vojvotkinja od Cambridgea obožava nježnu nude nijansu laka Essie pod nazivom 'Ballet Slippers', odnosno 'baletne papučice', a koja se s lakoćom uklapa u dnevne ili večernje stajlinge uvijek pomno dotjerane supruge princa Williama.

Ova nijansa omiljena je i mnogim mladenkama koje je koriste za vjenčanje jer se odlično slaže uz nijanse vjenčanica.

Zanimljivo je da isti lak koristi i vremešna kraljica Elizabeta II., također svojevrsna modna ikona, dobro poznata po svojim živopisnim kostimima i šeširima.  

Budući da jako voli intenzivne boje, kraljica uređuje nokte ovom klasičnom nijansom.

A zbog čega joj se toliko sviđa? Prije svega, ova boja je toliko nježna da se nikad ne nazire ispod njezinih rukavica, odlično izgleda i kad odjene nešto u živim bojama - i nikad ne izlazi iz mode.

Dobro je poznato to da kraljica ne voli modna eksperimentiranja pa tako posjeduje 200 verzija iste torbice, a laku brenda Essie, koji se može kupiti i kod nas i čija je cijena oko 70-ak kuna, kako su objavili mediji, vjerna je od 1989. godine!

Naime kraljičin frizer im je te godine poslao pismo s molbom da mu pošalju bočicu 'jedinog laka koje Njezino visočanstvo želi nositi'. I od tada ga kraljica stalno koristi.