DODIRIVALE JOJ NOGE

Peruanku ogromne grudi prikovale za krevet

04.05.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Peruanka Julia Manihuari bila je prikovana za krevet šest mjeseci zbog ogromnih grudi koje su joj naočigled rasle iz dana u dan. Nakon rođenja trećeg djeteta 29-godišnja Julia oboljela je od bilateralne ginekomastije, poremećaja uslijed kojeg mliječne žlijezde ne prestaju rasti

Nakon što je prije sedam godina rodila treće dijete, Julijine grudi narasle su toliko da se nije više mogla pomaknuti iz kreveta.

'Bilo je grozno. Kad bih se pokušala ustati, onesvijestila bih se jer su mi grudi bile preteške', rekla je novinarima.

Upravo su joj mediji odlučili pomoći i platiti odlazak liječniku. Naime, Julia živi u sjevernom ruralnom dijelu Perua, a najbliža bolnica udaljena je tri dana plovidbe brodom.

Nakon postavljene dijagnoze Julia je hitno operirana jer su se liječnici bojali da bi joj grudi mogle zgnječiti pluća i ubiti je. Operacija tijekom koje je ženi odstranjeno 16 kilograma tkiva trajala je šest sati, a danas nosi grudnjak broj 34 B.

'Prije operacije ništa nisam mogla raditi, jednostavno sam bila prisiljena živjeti s tim. Došlo je do toga da su mi grudi dodirivale noge. Uvijek sam bila sitnije građe, a bila sam u pravoj agoniji zbog pritiska koje je moje tijelo trpjelo cijelo to vrijeme', rekla je 160 cm visoka Julia.