od 13. - 16. rujna

Perfecta Dreams na In Dizajn sajmu

06.09.2018 u 09:33

Bionic
Reading

Rujan je sad već tradicionalno rezerviran za sajam interijera koji poznata dizajnerica Mirjana Mikulec treću godinu zaredom organizira u Areni Zagreb

Saznajte koji su to noviteti na hrvatskom tržištu u opremanju spavaćih soba, pogledajte kolekciju novih box spring prilagodljivih kreveta i sudjelujte u natječaju 'SKOČI, FOTKAJ I OSVOJI' u kojem ćete imati priliku osvojiti vrijednu nagradu. Na Perfecta Dreams štandu vas očekuje niz iznenađenja i promotivnih poklona.

Sajam je otvoren od 13. - 16. rujna i održava se u Areni Zagreb. Radno vrijeme sajma za posjetitelje je:

  • četvrtak 13.09. od 12.00 - 20.00 sati
  • petak 14.09. od 10.00 - 20.00 sati
  • subota 15.09. od 10.00 - 20.00 sati
  • nedjelja 16.09. od 10.00 - 20.00 sati

Postoji li način da živimo duže i zdravije? Pa, zapravo postoji i vrlo je jednostavan – kvalitetan san.

Kronična neispavanost se u današnjem svijetu razvila u rutinu. Različiti čimbenici, uključujući rad u smjenama, različita zdravstvena stanja, poremećaji spavanja, stres, odgovorni su za sve veću učestalost ograničenog spavanja. Nakon duljeg razdoblja neispavanosti tijelo podliježe stresu. Kroničan nedostatak sna rezultira vidljivim psihološkim i fiziološkim promjenama. Ali kako san može pomoći?

Dobar san nema cijenu, a prednosti dobrog odabira – ili posljedice lošeg – osjećat ćete svaki dan.

Svjesna važnosti proizvoda koji podižu kvalitetu vašeg sna, Perfecta Dreams posvetila je svojih 20 godina radnog iskustva razvijanju proizvoda koji će vam u tome pomoći. Svaki madrac, krevet ili nadmadrac iz linije Perfecta Dreams je dizajniran, proizveden i provjeren s posebnom pozornošću. Hrvatsku proizvodnju čini 800 pari vrijednih ruku koje svakodnevno rade na kvaliteti proizvoda kako bi vama osigurali još bolji san. S godinama smo shvatili koliko je važno da vaša spavaća soba bude ugodan ambijent, vaša mala oaza mira. Tako počinje priča o dizajnu svih naših kreveta i madraca.

Sve što vam za dobar san treba su udoban madrac, odgovarajući krevet i vaše uživanje u jednoj trećini života može početi.

Posjetite nas na ovogodišnjem In Dizajn – festivalu modernog doma i zavirite u jedan sasvim novi čaroban svijet koji vas može odvesti u daleke snove.